Arama sonuçları: *

• Users: Rosita
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Rosita

Mehmet şimsek'in geçmişi nasıldı

tam yetki verilecek deniyor. tam yetki verildikten sonra kimse tutamaz o bakanlığı ayrıca bu adam görevi bıraktığında asgari ücret 500 dolara denk geliyordu ve yine aynı adamların emriyle çalışıyordu. tek farkı artık tek adam var. ki o zamanda tek adam gibi yönetiliyordu
  2. Rosita

Mehmet şimsek'in geçmişi nasıldı

2003lü 2005li arkadaşlar mehmet şimşeğin dönemini hatırlamıyor sanırım :D benim güvenim tam, pazartesiden itibaren piyasa rahatlayacaktır ve yıl sonunda göreceğiz ki her yılbaşı patlayan dolar bu sefer düşecek düşmeye devam edecek inşallah öngörüm böyle
  3. Rosita

K A Y B E T T İ K 28/05/23

salla ya bosver bu gecenin sarkısı
  4. Rosita

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

anlık Bay Bay, Bay Kemal:D
  5. Rosita

Kim Cumhurbaşkanı olacak?

Oğan AKP oylarını böldü şimdi oylar oraya kayacak çok rahat %50 üstü AKP kazanır zaten meclisi de kazandı
  6. Rosita

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

1 OCAKDA YÜRÜRLÜĞE GİRİYORMUŞ DOSTUM
  7. Rosita

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

ne zaman emekli olabiliyoruz yani şartları karşılıyorum. yaş sınırı yoksa şuan emekli olabiliyor muyum
  8. Rosita

YENİ EMEKLİLİK SİSTEMİ

arkadaşlar bu emeklilik işi ne oldu. yaş kalktı diye c.b. açıklama yaptı. 2000den önce sigorta girişliler şuan emekli demek mi bu yani
  9. Rosita

Patlama hakkında düşünceleriniz neler

Sosyal medyayı kökünden kapatmışlar hiçbir şeye giremiyorum. Tiktok bile kapalıysa sıkıntı vardır
  10. Rosita

İstanbul - Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama

kanım çekildi
  11. Rosita

DEPREM 12.11.22 18:57 Tatbikatı

Ben hiçbir şey anlamadım. Kimine bildirim gitmiş kimine gitmemiş. Bir yerde sirenler çalmış. Bir yerde hiçbir şey yok. Gerçekten olsa ne olacak. Birkaç saniye önceden bildirim alacağımızı söylediler. Ama tatbikatta bile aynı anda gelmemiş ki. Deprem de ne yapacağız. Birde kimse umursamıyor. Bir...
Top Bottom