Arama sonuçları: *

• Users: Samet38
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

K A Y B E T T İ K 28/05/23

Bu seçimi CHP kendi eliyle vermiştir.
  2. S

Enes halifekan adlı twitter hesabının paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz

Hesap büyük ihtimalle tek kişi adına kullanılmıyor birden fazla kişi giriyor ancak samet adlı ve bazı yazdığı yazılarının altına s. Öztürk yazan ve darbeci komutanın yakınlarından olan Samet öztürk diye biri içeriye alınmış 2017 veya 2018 de.
  3. S

Hesap 3 kere gündeme gelmiş. 2016 da 2018 de ve dün tekrar gündeme geldi. Yapılan eylemlerden önce mesaj atıyor ve eylem gerçekleşiyor. Çok değişik şeyler var hesapta bakmanızı tavsiye ederim.
  4. S

Bu hesap şuan gündem de ve darbeden önce bazı suikast girişimleri saldırılardan önce belirtmesi dikkat çekmiş fetönün hesabı olarak biliniyor ve hesap sahibi Samet öztürk içeride olarak söyleniliyor ne Düşünüyorsunuz
  5. S

📢 Babala TV - Kemal Kılıçdaroğlu Fragmanı Yayınlandı!

Soruları ben beğendim gayet güzel sorular vardı.
  6. S

Ümit Özdağ 2. Turda Kılıçdaroğlunu destekliceklerini açıkladı

Ümit özdağ desteklese bile kazanabiliceğini düşünmüyorum.
  7. S

sinan oğanın akp ye desteği

Sence sinan oğan onu bilmiyor mu. Tarafsız olsaydı bir şey değişicek miydi. hüdapar akpden ayrılamıcaktı ama şuan akpnin içinde gibi bir şey olucak ve belki bir söz sahibi olucak hüdaparı partiden temizleyebilicek en azından. Birde şöyle düşünelim millet ittifakını desteklediğini varsayalım ve...
  8. S

sinan oğanın akp ye desteği

Sinan oğana oy vermiş biri olarak tarafsız kalmasını tercih ederdim ancak söylediğine göre söylediği şartları millet ittifakı kabul etmemiş cumhur ittifakı kabul etmiş bu yüzden onunla anlaşmış. Perde arkasında bir şeyler döndüğü belli ancak bir plan doğrultusun da böyle yaptığını düşünüyorum...
  9. S

Sizce 2. turu kim kazanır?

Erdoğan kazanır büyük ihtimalle. Ben sinan oğanın bir tarafı destekleyeceğini düşünmüyorum tarafsız kalabilir ki bence en doğrusu. Tarafsız kalırsa sandığa gitmem.
  10. S

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

İncenin oy alacağı kişiler de AKP'li kişi sayısı gerçekten çok fazla. Çoğu kişi AKP'ye ve CHP'ye vermek istemediği için İnceye veriyor. Açıkçası CHP'ye oy vermeyi bende istemiyorum onun için İnceye vermeyi düşünüyorum şuan. Herkes iktidara geçemez diye düşünüyor ama tam tersini düşünüp verse...
  11. S

Milli Muharip Uçak İlk Taksi Testini Başarıyla Tamamladı!

Bildiğim kadarıyla iha-siha'larda devlet desteği yok.
  12. S

İstanbul - Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama

Hangi vpn kullanıyorsunuz.
  13. S

Sıfır otomobiller için ÖTV indirimi yolda!!

Ötv indirimi olmucakmış sanırım matrah düzenlemesi gelicek galiba öyle duydum.
  14. S

Erdoğan'dan TOGG açılışında büyük gaf:Seda senin garın mıydı

Ben mi yanlış biliyorum yoksa Erdoğan TOGG mühendislerinden mi
  15. S

Youtube Premium' a Zam!

Papara cash back kullanmak için kartını almam gerekiyor mu yoksa üyelik açsam yeterli mi
  16. S

Karadeniz doğalgazı için borular getirtildi!

Anlatmak istediğim bunu çok daha önceden bulmuşlardır ancak haberi 1 sene önce falan verdiler diye hatırlıyorum. İnşallah düşündüğünüz gibi olur zam yerine indirim gelir. Benim dediğim de bu şekilde zaten. Ancak her şey seçilene kadar.
  17. S

Zaten öyle değil mi. Şuan bana göre hangi parti ne yaparsa yapsın seçim için uğraşıyor. Büyük ihtimalle de öyle.
  18. S

Yine seçim zamanı yaklaşırken yapılan bir hamle. Kim bilir belki ne zaman bulundu yeni haber veriyorlar. 2023'e kadar biraz düzelmeler olucak seçimden sonra büyük ihtimalle yine geçmişi yaşayacağız.
  19. S

Yeniden Benzine 63, motorine 94 kuruş zam

Pazartesi günü dizel 12.52 den aldık Ne ara oldu bu kadar.
  20. S

Yeniden Benzine 63, motorine 94 kuruş zam

Güncek benzin ve dizel fiyatları neler. Yetişemiyorum çünkü.
Top Bottom