Arama sonuçları: *

• Users: Semihhh
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Semihhh

TEDAŞ hacklendi! Binlerce vatandaşın verisi tehlikede

Devlet devlet değil ki işini yapsın. Anca vatandaştan aldığı vergiyle saçma sapan köprüler parklar yapılar yapsın cahil kesimin gözüne girsin. Yazık valla çok yazık.
  2. Semihhh

Hala zam gelmeyen şeyleri sayar mısınız ?

1.5 sene öncesi ve öncesinde Jbl Tune 500bt hep 350 lirada kaldı sonra zam gelmeye başladı. Şuan 699 Tl 😃
  3. Semihhh

Artık petshoplarda kedi kopek satılmayacak

Eski haber sanırsam. Ayn şey internettede geçerli şuan kimse size scotish fold türünü al sahiplen diye bedavaya vermez vereceğini sanmıyorum. Kuş bakıyordum internetten macaw türü bakıyordum dedim sahiplendirmemi hayır 8k fiyatı var dedi. Mantıklı fakat her yerde geçerli değil.
  4. Semihhh

ABD Federal İletişim Komisyonu, TikTok'un Telefonlardan Kaldırılmasını İstedi

Yaw tiktok kullananlara özel web sitesi açsınlar deep webten. Kullansınlar işte yeter ki instagram'a falan dokunmasınlar.
  5. Semihhh

56 köpeğin boğulmasının bedeli 434 bin

Köpek başı 7,750 lira düşüyor. Değer mi bilemedim, hayvan canına milyonlar paha biçilemez ama ağır cezası olmalı. Hapis veya daha ağır bir para cezası.
  6. Semihhh

Türkiye'de ilk maymun çiçeği vakası tespit edildi!

Aww shit here we go again
  7. Semihhh

Melih Gökçek: Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş.

dalgami geciyorsun canim
  8. Semihhh

Mahmut Efendi Hz. (K.S) Ebedi Aleme Kavuştu

Allah rahmet eylesin.
  9. Semihhh

Türkiye'nin insansız savaş uçağı "Kızılelma" ilk kez boyalıyken görüntülendi.

Mukavvadan bende yaparım bir şey yok ki.
  10. Semihhh

Killa Hakan Yoğun Bakımda!

Allah şifa versin. Ona bir şey olursa gerçekten üzülürüm yıllardır severek dinlediğim bir rap sanatçısı.
  11. Semihhh

Okulumu değiştirebilir miyim yardım edin

Boşver kanka boy kilon gayet iyi. Gözetmen farkeder bi tık yayılabilirsin masayı birazda olsa yana kaydırabilirsin pek sorun değil.
  12. Semihhh

Mültecilerden daha büyük sorun (silahçılık ve kaçakçılık)

Fırtına öncesi sessizlik...
  13. Semihhh

BETA hayatını kaybetti.

Rap dinlemem fakat az önce dinledim şarkıları gayet güzel. Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet Olsun.
  14. Semihhh

Silindi

Allah bildiği gibi yapsın ne diyebilirim ki. Burada dediklerimiz fazla uzağa gitmiyor maalesef bu yüzden yorulmaya gerek yok.
  15. Semihhh

Mayın Alarmı Sonrası İstanbul Boğazı Kapatıldı!

Mayın Tarlası
  16. Semihhh

Evde biri Corona oldu test yaptırmak zorunda mıyım?

Devlet zorunlu olacaksın demiyor ama takıntılıysan ve istiyorsan test olabilirsin. Bana sorucak olursan belirti yoksa test yaptırma pozitif çıkarsa 1 hafta eve kapanırsın.
  17. Semihhh

NU Varyantı nedir ?+

Haberlerde çok gördük zırt pırt varyant çıkıyor veya virüs çıkıyor,ama hoçbiri şuana kadar bi etkisini göstermedi. Varyantı falan boşverin belki yarına bile kalmaz unutulur.
Top Bottom