Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sheader

Yardım (özgüven) ne yapıcam bilmiyorum

uzak mesafeden olmaz kardeşim ben de 3 ay uzak mesafı kızla konustum 2 kez buylustuk öğrenci halımle gereklı masraflara girdim onca caba emek bosa gıttı kendi tercihi ayrılmak istedi o yuzden beraber yüzyüze olmadıgın kişi ile ilişki devam ettırmek saç beyazlatır sana tavsıyem cok baglanma ben...
  2. Sheader

14 Mayısta Oylar Kime?

aralraından en donanımlısı sinan oğan ama kazanma ihtimali çok düşük
  3. Sheader

Muğla erkek kyk da protesto çıktı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kyk-da-su-kesintisi-varmi.618923/ Önceden açtığım konularda da değinmiştim Muğla erkek kyk da durmadan su kesintisi olduğunu. 3 gündür sıcak su vermiyorlardı kimse duş alamıyor en sonunda 8.30 gibi herkes ana binanın önüne döküldü protesto oldu yurtta su ve...
  4. Sheader

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Diyecek söz yok dini kullanarak insanları dinden soguttular yalnis eğitimden dolayı herkes dini yalnis anlıyor Gülşen'in bu konuşması bence haksız bir kesimi assagilamasi hiç hoş değil
  5. Sheader

Bolu'da parkta oturan 4 Suriyeli bıçaklandı: "Defolun ülkemizden"

Ataman kardeşliği
  6. Sheader

Suriyeliler Azez'de protestoya başladı

Tarih tekerrür eder bundan 100 yıl öncede aynısını yaptılar Araplar ile ilişkimiz bir an önce bitmeli
  7. Sheader

Donanım arsivi ve pch nin postunu çalan sayfa hesabı kapatmış

Utancından hesabi dondurmus veya kapatmış beni engellemiş mı diye bakmak için başka hesaptan baktım hesap yok cCc
  8. Sheader

Sokağa çıkma yasağı, yayınlanan ek genelge özeti

Şehirler :
  9. Sheader

PC parça fiyatlarındaki artış ne zaman düşer?

Eğer paran var ise e2.5 sistemi al linki önceki mesajda yoksa da monitör lu sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin
  10. Sheader

PC parça fiyatlarındaki artış ne zaman düşer?

As Malum dolar aldı başını gidiyor buna sebeple parçalar da zamlanyor sen giriş seviyesi bir sistem onericem minimum rx 570 ve ryzen 5 1600(af) https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html...
Top Bottom