Arama sonuçları: *

1. Shimada Sensei

Neden ülkemize eğitime değer verilmiyor

Neye değer veriliyor ki ülkede? Dolar 8 lira olmuş, 8! Tabi bir çoğunuz için pek anlam ifade etmez bu sayı da ben bunun 1.2 civarı olduğu dönemleri bilirim. Dolar 2.4'ken evi satıp 45.000 dolar almıştık, harcadıkça eski haline dönüyor para :D
  2. Shimada Sensei

Dolu Uyarısı / Şiddetli Sağanakta PC Kapatılmalı Mı ?

Çoğu binada paratoner olur, yıldırım düşse bile binanın malzemesinden çalınmadıysa bir şey olmaz. O zaman buzdolabının, çamaşır, bulaşık makinesinin fişlerini de çekin. Bilgisayara bir şey oluyor da onlara olmaz mı?
  3. Shimada Sensei

Erdoğan: Mümin Varlıkta Şımarmamalı Yoklukta Sabretmeli!

Yaptırdığı sarayların faturaları kadar ihtiyacı olanlara yardım etse ülkecek kalkınırız. Kendisi cenneti ayağına getirdi, paşa paşa yaşıyor. Neyse, siz sabretmeye devam edin. Müslüman dediğin sesini çıkartmaz oturur. Yemek bulduğunuza şükredin.
  4. Shimada Sensei

MEB'in okullar hakkında açıklaması

Dersler işlenmek zorunda. Eğitim öğretimde 2 yıllık bir açık söz konusu bile olamaz. Ayrıca okullar ekonominin de bir çok alanını derinden etkiliyor. Maalesef virüs de olsa şu anki Türkiye'de okullar açılmalı. Ne internet ve teknoloji altyapımız online eğitimi destekliyor ne de ekonomimiz. Hala...
  5. Shimada Sensei

azerbaycan'ın yanındayız

Savaş bitmez, savaşın kazananı olmaz. Sen inşallah Türkler kazanır dersin, başkası tersini der. Der ama zafer asla mazlumun olmaz, unutma. Zafer ancak güçlünün olur, varını yoğunu ortaya koyanın olur, emek verenin olur. Sen bir ülke yönetiyorsun aile değil, unutma bunu. Senin birinci önceliğin...
  6. Shimada Sensei

Ermenistan-Azerbaycan gerilimi

Kodamanlar müdahale etti bile. Bu devirde savaş çıkmaz merak etmeyin. Rusya ve Fransa gibi ülkelerin gözünde oyuncak için kavga eden çocuklar gibiler.
  7. Shimada Sensei

Reynmen COVID-19'a YAKALANDI!

Yorumları okumak cidden acı verici. Ağır konuşmak istemiyorum ama şarkı çıkarttı diye ölsün demek nedir? Nasıl bir tek hücrelisiniz siz?
Top Bottom