Arama sonuçları: *

• Users: Tremolo
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Okulllar her yerde açılsa gider misiniz?

Giderdim uzaktan anlayamıyorum
  2. T

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Ben bu milleti anlayamıyorum ya. Bunu o partici şu partici değil de TÜRKİYE olarak düşünmemiz lazım. Biri geliyor ooo Tayyip doğalgaz buldu ooo başkomutan yüce Recep diyor,birisi de E hAnİ 800 dü diye muhalefet oluyor. Biz TÜRKİYE olarak birlik olmalı,iyiye iyi kötüye kötü demeliyiz. Bu ülkemiz...
  3. T

Boş verin hocam. Dedikleriniz olursa, ki ben de olacağını düşünüyorum bence dolar 5 civarlarında düşer(1,5- 2 TL biraz zor gibi)
  4. T

"daha fazlası bulunursa" olur galiba. Zaten Akdeniz de de varlığımızı sürdürüyoruz
  5. T

Allah , Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin

Özür dilerim özür dilerim özür dilerim ama bunu atmadan duramam :D Başkomtan recep
  6. T

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

Merak etmeyin şimdi tepki gördüğü için polisleri tekrar işe alırlar
  7. T

Twitter adalet sarayı (!)
  8. T

İnsta da görmüştüm İzleyin şimdi yükledim :D
  9. T

Müjde Aşı olabilir mi?

Karadeniz de olabilir. Karadeniz'in "ÖZELLİKLE" Rusya taraflarında çok fazla doğalgaz var. Türkiye sularında büyük bir damar bulunmuş olabilir
  10. T

Akdeniz'de petrol bulundu mu sizce?

Yok ya o kadar da olmaz. Ama Türkiye aşıyı bulsa,üstüne Akdeniz de büyük bir gelişme yaşarsa olur bence.
  11. T

Akdeniz'de petrol bulundu mu sizce?

Böylelikle Türkiye de döviz bir anda büyük bir düşüş de yaşar :) 1597876337 Doğru.
  12. T

Yunanistan'ın Ölü Doğmuş Hayalleri Ve Adalar Denizi

Ermenistan da öyle. Arkasında Rusya abisi var.
  13. T

Bu Forumda Ekonomist Yok!

Yok hocam aç8klayayım diye dedim. Ben de gördüm bazılarını hiç bilmeden yorum yapıyorlar.Ben hiç ekonomistleri dinlemeden yatırım yapmadım. Şuanda zaten 5 yıldır,yani 10 yaşından beri üniversite için altına yatırım yapıyorum aileme yük olmamak için. O bilmeden konuşanlara da sinirim bozuluyor...
  14. T

O kadar da yoktur ya bence :D
  15. T

Bana söyleyebiliyor olabilirsiniz diye cevap veriyorum hocam :) Ben ekonomistlerin yorumlarını dinleyerek önerdim,hatta öncesinde ve sonrasında bu benim tahminimdir diye yazdım. Yani ben sadece ekonomistler den duyduğum şeyleri ona aktardım,başta ve sonda da tahmin diye yazdım:)
  16. T

NE OLACAK ÜLKEMİZİN HALİ!

Evet malesef...
  17. T

NE OLACAK ÜLKEMİZİN HALİ!

İlk önce eğitim sistemi düzenlenmeli ki başa eğitimli insanlar geçsin. Sonrası kolay zaten ekonomi kendiliğinden düzelir :) bu arada LÜTFEN BUGÜN EKONOMİYLE İLGİLİ DAHA FAZLA KONU AÇMAYIN BIKTIM LAN :D
  18. T

Altın şuan alınır mı ?

Bende de öyle hocam. Sayısın ı söylemeyeceğim ama bayağı var. 2010 dan beri yatırım yap8yorum maşallah deyin :D boş yere satmayın bu arada :D 1596709124 Bu arada Euro'ya dolara fazla yaptırmanızı önermem. Hem biraz riskli hem de kazancı altına göre biraz düşük . Altın hem güvenli liman hem de...
Top Bottom