Arama sonuçları: *

1. TwinCharger

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

peki camiilerin dip dibe yapılma sebebi nedir :D
  2. TwinCharger

sayısal veri %99 olduğunu gösteriyor.
  3. TwinCharger

37 milyar TL türkiye'nin şuanda kasasında bulunan para kadar neredeyse :D 1602715747 üreten yer mi ?
  4. TwinCharger

diyanetin olmaması gerektiğini savunuyorum ben hocam. kaldı ki, diyanet kendisine verilen bütçenin yetersiz olduğunu belirtip ek bütçe aldı.. bunu hatırlatırım
  5. TwinCharger

hala konunun din ile alakalı olduğunu düşünüyorsunuz. konu yatırım ile alakalı, para ile alakalı, liyakat ile alakalı hocam neden anlamak istemiyorsunuz
  6. TwinCharger

hocam arkadaş diyanet'e yatırım yapılmaması gerektiğini düşünüyor bunun onun inancıyla alakası nedir onu anlayamadım 1602714997 dostum ben müslüman da olsam, ateist de olsam, hristiyan da olsam, o yatırımı boş görürüm. çünkü oraya yatırım yapana kadar yatırım bekleyen çooook alan var. bu inanç...
  7. TwinCharger

kendisine sorabilirsin neden ki ?
  8. TwinCharger

arkadaş bence yatırımın yanlışlığını eleştirmek için açmış senin teorin nedir? veya neden kendisine sormuyoruz ? @robin
  9. TwinCharger

müslüman olmaması onun vergi verdiği gerçeğini değiştirmiyor hocam, vatandaş olarak eleştiriyor siz dini tarafına takılmışsınız
  10. TwinCharger

bizim vergilerimizle yapıldığı için olabilir mi? yanlış yatırımlardan dolayı vatandaş mağdur olduğu için olabilir mi hocam :D
  11. TwinCharger

Türkiye'deki en başarılı insanlarının liselerine göre imam hatip lisesi mezunu oranına ve imam hatip liselerinin yerleştirme istatiktiklerine bakın.Sonra imam hatip lisesinin vasıflı insan üretim kapasitesi üzerine konuşabiliriz. Diyanet alım yapıyormuş bunu uygun bir dille eleştirmek mümkün...
Top Bottom