Arama sonuçları: *

• Users: Useless
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Useless

Bu pazarlama yöntemine sakın kanmayın!!

nadiren de olsa 2 ürünü 1 fiyatına veren satıcılar çok gördüm. bunları da onlar gibi sanmasınlar diye yazdım zeki kardeşim
  2. Useless

yok bazen gerçekten yapanlar oluyor popülariteyi artırmak için onu da yakalarsan
  3. Useless

ünlü bir satış firmasında (isim marka vermeyeceğim) kampanya başlatmışlar. 2. ürün 1tl kampanyası. yani bu ürünü 600tlye 2 tane alabiliyorsunuz ne kadar güzel değil mi? tanesi 600tl iken 2 tane alıyorum 1 tanesi bedava geliyor hahaha. hem de bir tane değil onlarca kıyafette var bu kampanya...
  4. Useless

Öneri Işsizim işsizim işsizim

patron zam yapmadı diye kinlenip işten ayrıldım şimdi de 2 haftadır işsizim pek bi vasfım yok lise terkim ne yapmam lazım taktik verin birkaç fabrika köşelerine başvurdum ama yanıt gelmiyor tavsiye verecek var mı
  5. Useless

Öneri Korse kamburluğu önler mi?

ara sıra oturmadığım zaman çıkarırım o önemli değil de pcde otururken kamburlaşmamak için zaten oturmazken çıkarırım 1738319543 ama kesin işe yarıyo mu
  6. Useless

Öneri Korse kamburluğu önler mi?

beyler şu tarz korseler kambur oturmayı önler mi bilgisayar başında çok oturuyorum dik durmamı sağlayıp kambur olma riskimi azaltır mı ben kendimi fark edince direkt dikleşiyorum ama ister istemez fark etmeden kambur oturuyorum bunun bi yararı olur mu kullanan var mı
  7. Useless

Öneri 12 saat 32k çalışılır mı

yorumun için teşekkürler reis
  8. Useless

doğru söylüyorsun
  9. Useless

22 reis 1737965157 daha önce çalışma hayatım oldu tabii ama bu kadar uzun süreli olmamıştı
  10. Useless

plastik enjeksiyon paketleme bölümünde 08.00-20.00 saatleri arasında çalışma vardiyalı sistem sanırım ve cumartesi de var 32kya çalışılır mı sizce
  11. Useless

Yardım (özgüven) ne yapıcam bilmiyorum

teşekkürler hepinize cesaretimi toplayıp gidicem
  12. Useless

yüzüme karşı söyleyecek birisi değil ama hal ve hareketlerinden kendim anlarsam ne yapıcam bilmiyorum yanından öylece çekip gidemem yüzüme karşı söylemedikçe orada kendimi yer dururum
  13. Useless

öyle ama fazla kilolu gözükmek onun gözünde nasıl görünürüm beni boydan görmedi hiç belki gidince içinden bu ne diyecek ve dışına vurursa o tepkisini ben mahvolurum
  14. Useless

8 aydır tanıştığım bi kız var sosyal medyada tanıştım 8 aydır severek konuşuyoruz ciddi ilişki içindeyiz yurtta okuyor (başka şehirde) yarın yanına gideceğim bi kaç aydır bunu planlıyorduk ama şimdi hiç cesaret edemiyorum özgüvenim resmen sıfır daha önce böyle bir şey yaşamadım buluşma vs. kız...
Geri