Arama sonuçları: *

• Users: Uygâr
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uygâr

Akp’li Vekilden Dalga Geçercesine Açıklama!

Bunu söyleyip Ignoreleyeceğim. Tüm haberleri paylaşmıyorum arada girip haber paylaşıyorum ve paylaştığım bir sürü konu var bir sürü boş boş hiç diğer konularıma bakmadan yorum yapman çok yanlış. Aşı konusu yaptım Recep tayyip Erdoğan'ı paylaştım iyi icraatleri paylaştım ama sen bir tık değişik...
  2. Uygâr

Ne alakası var çok anlayamadım. Konu Akp'li vekilin böyle demesi ve bedava yemek yemesi ben hiçbir partiyle kıyas yapmadım. Boş yorum yapacaksan benim konumda YAPMA dostum.
  3. Uygâr

Konuya şöyle bir güncelleme getireyim de...
  4. Uygâr

Erdoğan’ın Yaptırımlar Hakkında Açıklaması!

Kanada mı? Sarmaz.
  5. Uygâr

Erdoğan’ın Yaptırımlar Hakkında Açıklaması!

Erdoğan: Asıl amaç ülkemizin savunma sanayisinde başlattığı atılımların önünü keserek bizi bağımlı hale getirmektir. Evet arkadaşlar ABD yaptırımlarıyla alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu söyledi neler düşünüyorsunuz. Bence haklı gibi. Kaynak...
  6. Uygâr

Konu hala kilitlenmemiş üzdü..
  7. Uygâr

Dostum nolur gidin konumdan. Resmî olmayan saçma ***** şeyleri kullanıp duruyorsunuz yeter artık. Kilitler misiniz konuyu! @crazyreign @Mehmet Yılmaz
  8. Uygâr

Konuyu buraya getirmeye gerek yok. Herkes her şeyi biliyor lütfen daha fazla uzatmayalım ben sadece vekillerin yaptığı açıklamaları paylaşıyorum.
  9. Uygâr

Sessizce konunun kiltlenmesni bekliyorum...
  10. Uygâr

@Mehmet Yılmaz hocam gereksiz parti vssi döndü konuyu kilitlerseniz sevinirim. @crazyreign 1608025383 Akp'nin bağış yaptığı ve desteklediği Ensar Vakfı'nın küçücük çocuklara tecavüz etmesine ne diyeceksin çok merak ettim he.
  11. Uygâr

Biz bir şey demedik ki olm :D?
  12. Uygâr

Modlara yazıcam birazdan.
  13. Uygâr

Bunları yazıp Atatürk'e hakaret saydıran Kadir Muteoğlunu pp yapmışsın. Bu da kendine muhalefet kafayı yicem bir tane akıllı akpli yok dskladjklşasghdjklasgdywujıkqgdyuıowqgdyuoqwıdhuowqıpdhwıqğowdq
  14. Uygâr

Anlamaz anlamaz...
  15. Uygâr

ŞŞŞŞ. Sakince adamın profiline bak...
  16. Uygâr

Düz konuyu açtım adam CHP'nin tecavüz ettiği (sözde) insanları konuşuyor. Ula ne alakası var. Herhangi bir moda konuyu kitleteceğim az sonra.
  17. Uygâr

İAHQPWGWŞWVĞAVWĞWVSŞSVWPWVS
  18. Uygâr

Artık bu doğru bir savunma değil. Akp’li siyasilerin ne olduğunu “O zaman aç değiller” lafından anlamışsındır dostum.
  19. Uygâr

Chp’li Engin Atalay: Millet aç. Evet herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor! Akp’li vekil: O zaman aç değiller. Evet arkadaşlar bu açıklamayı nasıl buldunuz? Mecliste ki video: https://www.instagram.com/p/CIyp6zdn1ld/?igshid=eojbwzg7cpwv
Top Bottom