Arama sonuçları: *

• Users: Vuudx
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Vuudx

Türkiye'nin AB'ye girme ihtimali var mı?

Hic sanmam, bence girilme ihtimali yok. Hadi diyelim ki girildi sadece adi olur ve hicbirsey degismez, sizi birlige aldik simdi daha fazla multeciye bakin diyip alayini bize kitlerler gibi geliyor
  2. Vuudx

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

Chp zamanında çok saçma davrandı ve şuan hatalarının farkında ve tekrar etmeyeceğini söylüyor, öte yandan Akp yönetimde yaşadığın için durumun ne kadar kötü olduğunu anlayabilirsin, herhangi birisi bile daha iyi yönetebilir. CHpnin fanatik bir kitlesi olmadığı için zaten yine saçmalarsa kovmak...
  3. Vuudx

Sizce seçimi Kim kazanıcak ?

Ben iktidarın değişmesi için KK ya vereceğim, Sinan da iyi aday ama bu seçimde ona vermem
  4. Vuudx

Seçim senaryolarına göre bilgisayar fiyatları nasıl etkilenir

İktidar değişirse vergi indirimi gelecek vs diye bir şey deniyordu
  5. Vuudx

14 Mayısta Oylar Kime?

Geçmişte yarattıkları sıkıntılar gerçekten çok ama şuan olan sıkıntılar kat ve kat daha fazla, ve KK tek başına yönetmeyecek, masadan onay almadan, Ekrem ve Mansur onay vermeden karar veremeyecek ve en önemlisi daha önce de yazdığım gibi kötü yönetirse şutlamak hiç de zor olmayacak
  6. Vuudx

14 Mayısta Oylar Kime?

Ben de daha kötü olamayacağını düşünüyorum, ve KK'nın bi tık da olsa daha iyi hale getirebileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda KK'nın fanatik bir kitlesi yok ve asla mutlak gücü olmayacak, adam kötü yönettiğinde direk düşürebileceğiz,
  7. Vuudx

14 Mayısta Oylar Kime?

Kardeşim ben de farkındayım adayların hiçbirinin iyi olmadığının, ama şöyle bir gerçek var ki hepsi de şuankinden daha iyi olacaklardır ve şuankini yollamanın en hızlı yolu da KK, ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama sadece şuan olanlara bakarak bile 5 yaşındaki bir çocuk durumu...
  8. Vuudx

14 Mayısta Oylar Kime?

Ben böylelerini gördükçe sinir krizi geçiriyorum, daha ne kadar kör olabilirsin ki
  9. Vuudx

14 Mayısta Oylar Kime?

AKP vermekten çok daha mantıklı, sen bu ekonomide yaşamaya devam et
  10. Vuudx

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Oyunuzu Kime Vereceksiniz ? (ANKET)

Arkadaşlar hiçbiri mükemmel aday değil kesinlikle ama en iyisi şuan KK
  11. Vuudx

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

Arkadaşlar siz vermemeye devam edin, çok iyi olacak demiyorum ama şuandan daha iyi olacağı kesin bi durumdan bizi uzaklaştırıyorsunuz, sonra ülke çok kötü, vermeyin siz
  12. Vuudx

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

Hocam, malum kişinin karşısında kim varsa ona veririm, ama umarım bu kişi KK olmaz
  13. Vuudx

İnsanlar neden afganistan savaşı konusunda şaka yapıyor?

Arkadaşlar benim tek bildiğim orda insanların savaştan kaçtığı ve terör örgütünün ülkeyi ele geçirdiği ama instaya baktığımda uçak meselesiyle ilgili herkes şaka yapıyor ama insanlar çok zor durumda ve öldürülüyor, ben mi bir şey bilmiyorum da bu insanlarla dalga geçiliyor lütfen anlatın bana
  14. Vuudx

(Anket) Dolar 8,50 oldu düşünceleriniz ?

Uzun vadede çok daha yükselecektir bence
Top Bottom