Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🚨🚨 NETANYAHU'YA TUTUKLAMA EMRİ!

Uluslararası Ceza Mahkemesi, Gazze'de savaş suçu iddiasıyla İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yakalama kararı verdi. Mahkeme ayrıca eski Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Hamas liderlerinden El-masri hakkında da tutuklama kararı çıkardı. 🚨
  2. Yavuz Sultan Selim

Anayasa değişikliğinde Tekrar seçilsin diyor

Artık hiç gevelemeden söyledi, utanmazlar.
  3. Yavuz Sultan Selim

📍 Sizce ABD'nin 47. Başkanı kim olacak? TRUMP vs HARRİS

Çok fazla rol, tiyatro diyenler oldu
  4. Yavuz Sultan Selim

Kendine Suikastçi 1730788374 Elon Musk'ın siyasetle işi olmaz aslında o adam sadece kendi amaçlarını yürütebilmek için taraf seçiyor. Yürüttüğü işler baya geniş kapsamlı ve büyük yetkiler isteyecek kıvama geleceği zaman işte o zaman destek verdiği Trump ona seve seve yardım edecek.
  5. Yavuz Sultan Selim

O var zeten de sence kötünün iyisi hangisi?
  6. Yavuz Sultan Selim

ANKETLER İKİ ADAYI KAFA KAFAYA GÖSTERİYOR ABD'de bugün yapılacak 60. başkanlık seçimleri için geri sayım sona ererken, ülke geneli anketler Harris ile Trump'ın kafa kafaya olduğuna işaret ediyor. SALINCAK EYALETLERDE TRUMP AZ FARKLA DAHA AVANTAJLI Öte yandan adayların 270 delegeye ulaşmaya...
  7. Yavuz Sultan Selim

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Sağlık problemleri 1729491875 Gerçekten doğru bu sefer, geberdi gitti
  8. Yavuz Sultan Selim

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldü. Pensilvanya'da yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü. Elebaşı Gülen'in ölüm haberini bizzat terör örgütü FETÖ'nün yayın organları ve yeğeni duyurdu. YEĞENİ PAYLAŞIM YAPTI 1941 doğumlu Gülen'in yeğeni Ebuseleme...
  9. Yavuz Sultan Selim

🟢 CUMHURBAŞKANI MAAŞINA %30 ZAM!

İtibarda tasarruf olmaz!
  10. Yavuz Sultan Selim

Sarayın şalterlerini indirseler ekonomi biraz rahatlar
  11. Yavuz Sultan Selim

Kendisi .d + ortaya biraz da karışık yasa
  12. Yavuz Sultan Selim

22.773 ₺
  13. Yavuz Sultan Selim

TBMM'ye sunulan Cumhurbaşkanlığı'na ait 2025 yılı bütçe teklifine göre, "Cumhurbaşkanı ödeneği" yüzde 30 arttı. 2025 yılı için ayrılan Cumhurbaşkanı ödeneği, 2 milyon 856 bin olarak belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aylık maaşı ise 2025 yılı için 183 bin liradan 238 bin liraya çıkacak.
  14. Yavuz Sultan Selim

🚨 İRAN İSRAİL'İ FÜZELERLE VURDU! 🔥🔥

Son açtığın konuyu inceledim savaş meselesini kendi ülkem için baz alıyorum. İsrail meseleleri vs için değil. Umurumda bile değil diğer bölgede ne olduğu, ben kendi ülkemin sınırını kollarım
  15. Yavuz Sultan Selim

O düşünsün, bizim millet delidolu ruha ve öfkeyle girişir yeminim olsun. Bir taş, sopayla bile korkmadan savaşacak bir millet adeta delicesine... 1727810619 Yemin ediyorum basın yanıltması olsun veya olmasın. Arap ırkı kadar yararsız ve zarar başka ırk yok.
  16. Yavuz Sultan Selim

İşte bizim asıl büyük gücümüz gerçekten o ruh, his ve savaş sevgisi. Gerçekten Türk Milletinin savaş ruhu bambaşka 1727809913 Trump da iyi s*kmi*ti ambargo koyarak. Başka aday da yok ki, potansiyel yok
  17. Yavuz Sultan Selim

Bizim için gene de sorun yok (hükümet dışında) bu milletin savaş ruhunu tatmak isteyen varsa buyursun hodri meydan. Kimse Türk milletine savaş yoluyla bulaşmaya cesaret edemez. Çünkü g*tleri yemez ama maalesef sosyal, manevi ve eğitim konusunda ülkeyi iyi çökertiyorlar ve akepe hükümeti de zaten...
  18. Yavuz Sultan Selim

Araplar mı? Onlar tam şerf**z bir ırk. Onlar İsraili desteklediklerini kendileri söyledi. Arap sultan vs
  19. Yavuz Sultan Selim

Onu bunu boşverin de siz şimdi Türkiye'nin ne yapacağını düşünün. Konumunuz itibari ile her türlü pislik dibimizde ve BOP meselesi çok iyi işliyor. Sizce neler olacak?
  20. Yavuz Sultan Selim

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı! ABD'nin İran'ın İsrail'e füze saldırısı gerçekleştireceğini açıklamasının ardından beklenen oldu. İsrail ordusu, İran'dan ülkelerine yönelik balistik füzelerin ateşlendiğini açıkladı. Tel Aviv ve Kudüs'te hava savunma sistemleri devreye girdi...
Top Bottom