Arama sonuçları: *

• Users: ZeRRaen
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ZeRRaen

Lgs den 390 civarı aldım aileme nasıl söyleyeceğim

Sorduğum insanlara göre bu sene baya kolaymış. Yığılması kaçınılmaz. Çok da iyi haberlere güvenme kendini hazırla kötü şeylere. Bizim zamanımızda 440 puanla 1.88 gelmişti bana. Şimdi bu puanlara %5 civari geliyormuş. Bence bu kadar kolay soruya da gerek yok zaten ülkede çok öğrenci var. Böyle...
  2. ZeRRaen

Burs zammı ne kadar olur?

7 senedir burs alıyorum ben bile kaç aldığımı bilmiyorum
  3. ZeRRaen

Memur maaşı min 11k'ydı 22 oldu. %17 olması mümkün değil
  4. ZeRRaen

Yok bayadır çekmiyorum
  5. ZeRRaen

O zamandan bu zamana sadece 300tl zam 🤧 1689155724 1015'se grev başlatalım. 1015 bir öğrencinin aylık yemek masrafına ancak yeter
  6. ZeRRaen

Ben devlet bursu alıyorum. Normalde zamlar memur maaşı zammına yakın geliyordu. Ama 2 kat zam yapmaları mümkün değil. Şu anda 890 falan. Sizce kaç olur?
  7. ZeRRaen

Türkiye'nin AB'ye girme ihtimali var mı?

Para için ülkede iç karışıklık yaptı. Şimdi göndermek istememesinin nedeni o
  8. ZeRRaen

Hocam 2-3 kuruş için başımızdaki bu kadarını kabul etti. Avrupa'dan alınan parayla Suriye'de ev yapmak yerine saray yapıyor
  9. ZeRRaen

Maalesef. Ama bizi bu duruma da onlar soktular. Para verdiler, bakın şu arabiklere dediler. Daha ne kadar kaçacaklar bu sorundan. Daha ne kadar biz bu arabiklere uğraşacağız
  10. ZeRRaen

O biraz zor çünkü ab üyeliği bütün Avrupa'yı bize vizesiz açar. Bunun etkileri de gümrük kolaylığı vs. Ama asıl konu mülteciler. Mülteciler bize daha fazla kitlenmez ama elimizde patlarlar. Ülkeden mültecileri atmadan giremeyiz
  11. ZeRRaen

Erdoğan Avrupa birliğine alınırsak İsveçin önünü açacağını söyledi. Almanya ve beyaz saray ne alaka dedi. (Beyaz saray başta "ok" demişti 💩) Sizce bir ihtimal var mı? Eğer Rusya Ukrayna'nın üstüne daha fazla giderse bence "var". Ancak durumlar aynı kalırsa Türko gençlerinin yüzü yine gülmez
Top Bottom