Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Konya Belediyesi, Kadir Mısıroğlu'nun ölüm yıldönümünü andı!

İşte hepsi aynı b.k olunca aynı kefeye koyuyorum ben onları:) Bu kanı bozuk bir söyleşide "keşke Yunanlar gelseydi de bu hallere düşmeseydik" gibi vb. cümleler kurmuştu özetle. Halbuki bu konuşma hakkını O'nun sayesinde edindiğinin farkında olmayan ************* cehennem abonesi bir şey işte:)
  2. ağrıkesici

Net bir açıklama olmuş bence valla, adamın başka vasfı yok çünkü:)
  3. ağrıkesici

Hangi belediye olduğunu görünce şaşırmıyorum açıkçası. Bekleneni yapmışlar. Sorsan "Kadiiiiim Selçuklu Başkenti" ya da "Türkiye'nin bilim merkezi Konya Bilim Merkezi" derler ama zihniyet önemli işte.
  4. ağrıkesici

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

İBB, devlete bağlı bir kurumdur. Eğer Kültür Bakanlığı bu kitabı yayınlayın veya yayınlamayın derse İBB, kendi iradesine göre iş yapamaz, suç işlemiş olur. Bunun herhangi bir kafaya ulaşmakla hiçbir alakası yok. Particiliği bir kenara bırakalım şimdi. Burada yanlış olan şey elbette vardır fakat...
  5. ağrıkesici

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Yani devlete direkt bağlı olan Kültür Bakanlığı bu kitaba ve yazarına izin verince sorun yok ama İBB satışa sununca terörist oluyor öyle mi? İBB de aynı şekilde devlete bağlı bir belediye kurumudur. Kültür Bakanlığı'nın onayladığı belge ve dökümanları satabilir. Bunun hesabını (umarım malum...
Top Bottom