Arama sonuçları: *

1. C

Kanun Teklifi Meclis’ten Geçti: Araçlarda Yeni ÖTV Düzenlemesi

+ladım bana da özet geçin
  2. C

🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

konuyla alakalı olarak dün akşam sularında a haberin saldırı tahmini vardı doğru çıktı
  3. C

İntihar etmek istiyorum [eski]

aslan kardeşim şurada herkes bir 100er tl atsın altın günü gibi pasta cila günü yapalım senin o bir mesele dediğini de çözelim sen sıkma canını bak
  4. C

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

dostum sallamıştır olabilir yani
  5. C

tamamen katılıyorum hocam ancak kimyada 1-2 soru vardı yine zor. Onun dışında evet kalıp sorusuydu
  6. C

inşallah kanka hepimiz emek verdik boşa gitmesin
  7. C

kanka tam hatırlamıyorum da sallamalarla baya işaretledim
  8. C

2.30 saate yakın genelde de öyle yaparım zaten 1687095754 normalde kaç yapıyorsun bilader
  9. C

kanka onu bunu geç şimdi normalde kaç ayt yapıyorsun da zor gelmedi diyorsun. hayır bende buna kıl oluyorum 40-50 yapan adamlar zor değildi diyor bilader madem bu zor gelmedi diğerleri mi zor geldi de yapamadın av 1687094159 tytde sosyale çok zor dediler ben türkçeden sonra çok zorlanmadım...
  10. C

zor değildi dediğin normalde 70+ mü yapıyorsun aytde 1687093803 denemelerde istediğim dereceyi tutturmaya başlamıştım netlerde de sınavda büyük ihtimalle tutturamam
  11. C

Arkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama...
  12. C

Türkiye'de OnlyFans'a erişim engeli getirildi

O sırada Google a m.m. Yazan ben 😎 (!) 1686159685 Abi ben ayaklarımla bile para kazanırım diyordum ne yapacağım
  13. C

Kız kulesi nerede???

ya dostum ne partizanlığı objektif adamım ben (drii)
  14. C

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

dostum anestezist yok bunu anlayabiliyor musun eğer biri vurulursa yada bunun gibi şeyler adamın hissetmemesini sağlayacak anesteziyi yapan doktor yok
  15. C

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

bugün sabah 7.30 da kıl dönmesinden ameliyat olacaktım ailem işyerinden izin aldı falan filan sonra hastaneye gittik doktor korona (aynen kardeşim) ve anestezidekilerin hepsi grevde çalışmayacaklar bugün. şaka gibi olay sabah sabah ameliyat diye evden çıkıp eve geri döndüm 1657204124...
  16. C

Doğu Akdeniz'de Türk zaferi!

ciddi manada hiçbir şey anlamadım
  17. C

Galiba "BİYOLOJİK SAVAŞ" başladı...

şu keratalardan benim yüzümde de çıkıyor arkadaşlarımın yüzlerinde de grafen miymiş bu şimdi
  18. C

İntihar etmek istiyorum [eski]

kankam yeter artık forumda 5dkda bir intihar konusu açılıyor ailen değiliz ki 7/24 tavsiye verelim illaki bir arkadaşın vardır git söyle okulda düştün diye intihar edeceksen zaten hiçbişi demiyorum
  19. C

Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek zammı açıklaması

aslına bakarsan alıştık yani kaliteli çiğköfte yiyince garip geliyor biliyor musun dershaneme de yakın aldığım yer hem dershane arklarıma hem mahalle arkadaşlarıma alıştırdım uğrak noktamız oldu adam aylık kazancın yarısını benden kaldırıyor
  20. C

Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek zammı açıklaması

bizim buradaki küçük dükkan var sürekli aldığımız orada 3tl doyuruyor mu alakası yok dişimin kovuğuna anca yeter
Geri