Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

bazen düşünüyorum kendi kendime diyorum ki en kötüsü de ne biliyor musun yıllarca hayalini kurup çalışıp aldığımız veya almaya yaklaştığımız şeylerin tadını alamadan belki de bir depremle göçüp gideceğiz şu hayattan bunu düşündükçe bir kaç milyon kredi çekesim geliyor bir nebzede olsa anı...
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Sizce israil Türkiye savaşı cıkarmı?

şuanlık hayır bir gün belki
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR MI

çıksında kurtulalım ya anadoluda kartlar yeniden dağıtılsın :kappa:
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

#SKANDAL I KariyerNet, Türklere Irkçılık Yapıyor

gereksiz abartmışsınız yine ''şok şok şok skandal üstüne skandal kariyer.net türklere ırkçılık yaptı şok haber'' yani başlığa baktım dedim herhalde türksün diye işe almadılar abartacak bir şey yok okurken de farklı yerlerinizle değil aklınızla beyninizle algılayın adamlar türkçe yazmış konuyu...
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Son Haftalar Devamsızlık İşlenirmi

son sınavlardan sonra gitmeye gerek yok bence, bizim sınavlar bitiyordu şimdi tam hatırlamasam da mayısın ortasında bitiyordu sanırım sonra bir daha gitmiyordum sorun olmuyordu
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ata Emre Akman bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Düşünceleriniz neler?

ailesine sabırlar diliyorum çok zor ne desen boş hapis yatsa ailenin içi soğumaz öldürseler ailenin içi soğumaz.
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

ruhi çenet kanalını gene çaldırdı. (kurtardı)

para karşılığında dolandırıcıların videolarını mı yayınlıyor acaba çalındı ayağına 300 bin tl verseler 1 gün için 3 günden 1 milyon tl para temiz
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Mazbata tekrardan Zeydan’a verildi

adam aday olmuş bir kere olması gereken olmuş van halkı adamı seçmiş paşa paşa vereceksin yetkiyi
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

SON DAKİKA ! Van'a Terörü Destekleyen Başkan Geçti !

demokrasiye aykırı rakip adayına 2 kat fark atarak halk tarafından seçilmiş aday tırnak içinde aday aday olmadan önce neredeydiniz
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

İSTANBUL-BURSA 5.0 DEPREM

uyuyordum hissetmedim kısa sürdü herhalde, geliyor mu gelmekte olan
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Hangi Hayvana Bakabilirim

balık kimseye bi zararı yok garibim sudan çıkamıyor zaten
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

Sizce 2024 yılında Asgari ücret Zammı % kaç olacaktır ?

maaşlara %20 zam gelse tüketime %30 zam geliyor zaten. değişen tek şey artan rakamlar düşen alım gücü
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

NEDEN BAŞARAMADIK ?

Müslümanları yıllardır çok iyi şekilde kendi tarafına çekti aslında rteden önceki chp iktidarı bunu elleriyle verdi zaten rte sadece yasakları kaldırdı ve islam dedi başka bir şey demedi kemal bey de her ne kadar bana samimi biri gibi gelsede istifasını vermeli ben bu kadar başarısız bir...
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

18.30'da YAYIN YASAĞI BİTTİ!

19:00 da veriler gelicek
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Seçim Günü Olası Olacaklar

bu arada sokakta rteciler konvoy yapmaya başladı
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Seçim Günü Olası Olacaklar

dedem kazanırsa sokaklar seçim gecesi yüksek ihtimal karışacak gece sokağa çıkmayın diyorlar olaya girmek istemeyenler çıkmasın çıkanlarda hazırlıklı olsun polislerde umarım görevlerini yaparlar
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

Seçim senaryolarına göre bilgisayar fiyatları nasıl etkilenir

her iki durumda da dolar artacaktır ama iktidar değişirse bir süre sonra doların düşmesi enflasyonun toparlanması beklenebilir. aksi takdirde dolar 30 fln görücektir çokta uzak değil.
Top Bottom