Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Dolar Artıyor ! Tl den uzak durun!

BRUH
  2. erayotuzdort

Tl basılan bir şey kanka, farkındasın değilmi? altın falan değil bu. TL kıtlığı yaşanma ihtimali, benim fransızca sınavından full çekmem kadar olasılık dışı.
  3. erayotuzdort

Tl nin çıkması güvenin az olduğunu gösterir. (bu da hükümet sebepli) HİÇ BİR KİMSE ileride değerlenir diye tl almıyor dünyada.
  4. erayotuzdort

Allah bilir kardeşim, bilsek biz alır satarız. Kimse bilemez.
  5. erayotuzdort

Diğer hiç bir ülkede bu nedenle değer kaybı yaşanmaması bile seni haksız çıkarmaya yeter. (ancak kıyıda köşede bir iki ülke gösterirsin, kanıtsız bir şekilde) Bunun sebebi olarak halkın kolay para isteği ve cahilliği olarak düşünüyorsun, sonuç olarak eğitimsizlik oluyor. Bu da devletin bir...
  6. erayotuzdort

Ben cumhur başkanı değilim, benim işim değil. Sonuca bakarak eleştirmek vatandaşlık hakkım ve görevim. BRUH
  7. erayotuzdort

Dıj gücler
  8. erayotuzdort

Halkın suçu asdffsdaffdfsdasdfafsdaFSDAdsfafdsa Gördüğüm en trol açıklama. Süpersin.
  9. erayotuzdort

Alışılmış sefalet diyebilirmiyiz? Neden daha iyi olmayalım sorusu gelmiyor mu aklınıza hiç? Bence daha yapıcı olarak daha ileriye gidebiliriz ama düşünmekten korkuyor olabilirsiniz. Bu hayatı bir kere yaşıyoruz, kendimizden değerli hiç bir şey yok :) 1685442268 Lütfen kızmayın, sadece mantıklı...
  10. erayotuzdort

Hep deprem oluyor zaten, hatayı abartacak bir şey yok (!)
  11. erayotuzdort

Arkadaşlar şaka gibi ama 5 dk önce girdiğimde 20.35 olan dolar şu anda 20.37 Işık hızında düşen bir ekonomi içinde bulunuyoruz, elinizi kolunuzu şu anda tl den çekmeniz lazım, gerekirse ürün, altın, dolar falan alın. Bir şekilde elinizdeki paranızın erimesine engel olun, durum aşırı ciddi. Ülke...
Top Bottom