Arama sonuçları: *

1. G

Şehidin var TÜRKİYE!

allah rahmetinden bahşetsin
  2. G

Sizce 2. turu kim kazanır?

sinan oğan tarafsız kalırsa erdoğan millet ittifakına geçerse emin değilim
  3. G

Yüzlerce kişilik Afgan grubu Türkiye'ye doğru yola çıktı

türk paki afgan anadolu birliği XD
  4. G

Sizce seçimi Kim kazanıcak ?

kemal kılıçdaroğluna vereceğim ama bu seçimin demokratik olduğundan değil demokrasinin gidecek olmasından dolayı mecliste daha fazla yer sahibi olması için de iyi partiye vereceğim
  5. G

Neden suriyeliler oy kullanabiliyor ?

böyle hükümete böyle halk böyle muhalefet
  6. G

Kızılay'ın Ahbap'a Çadır Sattığı İddiası Hakkında

bu olaylardan alakasız bir şey diyeceğim bu hükümet gidene kadar ne afada ne de kızılaya güvenirim ben aga
  7. G

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

ilk tur için vermem ikinci tur veririm
  8. G

Sony Türkiye'den çekiliyor! (İDDİA)

iddia doğru olsa da olmasa da ben 🥶
  9. G

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti

düşünsenize kaç seçim kaybetmişsiniz kazanma fırsatınız var amann zaten kazanırız bu sefer diye yine aday oluyor gerçi bazı siyasetçilerin yargılanmadan altılı masada olması cumhuriyet halk partisinin içindeki bazı insanların attığı korkunç tweetlere rağmen hala partinin içinde bulunmaları...
  10. G

Suriyeli vatansız sığıntı,Türk gençlerine akıl vermeye kalktı

o çok din kardeşi dediğin diğer ülkelere dön bak mülteci almışlar mı sonra dön türkiyeye laf ettiğin insanlara bak hahaha yazık xDDD
  11. G

Suriyeli vatansız sığıntı,Türk gençlerine akıl vermeye kalktı

bunun fikrinin önemi var mı? açıkcası mikrofonu tutan olsam konuşturmazdım bile isteyen istediğini desin benim vatandaşımın işini gasp ediyorlar
  12. G

Karkamış'ta okula roket düştü

türkiye skandal üstüne skandalın içinde bu düzen bittikten sonra toparlanma nasıl olucak başa gelen kişi bir öncekilerin yaptıgının günah keçisi olacağı çok bariz gerçekten de türkiye kendi içinde en korkunç günleri yaşıyor her şey ama her şey yanlış gidiyor
  13. G

Karkamış'ta okula roket düştü

90 lardan beri hep bi olay hep bi sıkıntı daha az önce terörle ilgili video izledim gerçekten de burası bir bataklık 1669024652 önlem yok olmuyorda bakın az daha bekleyin karadenizde sel olucak ordada bir çok insan vefat edicek önlem alınmıyor alınmayacakta iki üç kişi allah rahmet eylesin...
  14. G

İstanbul - Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama

Türkiye kendi içinde karanlık çağı yaşıyor
Top Bottom