Arama sonuçları: *

1. keremast

İsrail Ürünlerini Neden Boykot Ediyorum -İnsan Hakları ve Adalet İçin Bir Duruş

kardeşi falan değildir. pislikten geçilmeyen her it kopukluğun olduğu bangladeşte bizim kardeşimiz o zaman, nasıl olsa müslüman ya. Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'in sözünü hatırlatmak isterim Bana yakın olanlar, soyumdan gelenler değil; Yolumdan gidenlerdir. bebek katili israil mi desem...
  2. keremast

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

kaynak?
  3. keremast

dalga geçiyorum israili sevdigim falan yok ama lakin doğu türkistanda kardeşlerimize yapılan zulümde çini destekleyen ermenilerin safında olan filistini savunmam. israilde sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta.
  4. keremast

filistine azerbaycan ve bir çok konuda kinliyim. marketten 2.5 litrelik kolamı aldım ve israile başarılar diliyorum.
  5. keremast

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

tamam kanka 15 mayıs sabahı arapça öğrenmeye başla sen SDUGFUSDGFJKSDHFIUSD
  6. keremast

Türklük kalmadı demiyorum ben. bu akp tekrardan iktidarda kalırsa türklüğü yavaş yavaş bitirecekler, adamlar andı kaldırdı, hizbullahcılar ile ittifakta kurdu. daha saymama gerek yok. türk gözüken araplar bunlar.
  7. keremast

hocam aynı iktidar kalırsada türklük kalmayacak? kalmadı zaten de.
  8. keremast

tayyibin kazanamayacak gibi büyük ihtimal kılıçdaroğlu. insanlar birisi kalmadı diye kılıçdaroğlu der diye düşünüyorum
  9. keremast

"Cumhurbaşkanı Adaylarından Biri Seçime 5 Gün Kala Vefat Edecek!"

malum kişinin ölmesini istemem daha hesap verecek ama..... neyse hesabın önemlisini mahşerde verir o şahsiyet, allahım sen nasip et.
  10. keremast

📢🔥 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin oy pusulası paylaşıldı

ULU önder reisimize öyle bir basın ki mühürü yer gök inlesin kağıt bile parçalansın. parçalansada oy geçerli sayılır.
  11. keremast

olası deprem senaryosunu kendi üstünüzde düşünün başınıza ne gelebilir

eğer sallantı hissedersem, zemin katta oturuyorum ve camımın önü direk çimenlik. direkt atlar güvenli bir yere geçerim.
  12. keremast

erdoğan rabbimizin elçisinin varisidir arkadaşıdır, diyen teyzeler

hani cahil varda bu başka bir boyut la, allah ıslah etsin sizi.
  13. keremast

İsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar.

ilk defa yakılmıyor ki. herkes kendi milletine vatanına hoşnut olan şeyi yapar. bizde de nasıl kiliselere gül dağıtılıyorsa.
  14. keremast

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti

ulan doğum günümüzde seçim oluyor eko dede inşallah içine etmez ortalığın. kalk artık o koltuktan.
  15. keremast

savaş hoca jahrein tartışması. kim haklı ? [ANKET]

jahreinle kim tartışsa karşı taraf haklıdır NET. (yorum tutmuş btw)
  16. keremast

BU İNSANLAR DAHA NE KADAR GİDECEK BÖYLE

dünya çok saçmalamaya başladı hele ki türkiye. bazen istiyorum ki kıyamet kopsa da tüm insanlar mahşerde yargılansa.
  17. keremast

10 Kasım Saygı duruşunda zincirleme kaza yaşandı

sorsan atatürk'ün doğum tarihini bilmez yolun ortasında tak diye durmuş. tam gülmelik durum.
  18. keremast

Bankalar mont kredisi vermeye hazırlanıyor

düşünsene kredi çekip mont alıyorsun. çok komik olurdu (olur)
  19. keremast

Suriyeli bir maganda girdiği dükkanda 2 kişiyi bıçakladı

değil kardeşim yumulacak bir şey değil! en çokta sinir olduğum bu insan denilen yaratıklarının yaptıkları normal bir şeymiş gibi anlatan tipler. biri de burada zaten.
Top Bottom