Arama sonuçları: *

• Users: leroxy
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. leroxy

2 şıklı İstanbul seçim anketi

yapacağın anketi :D
  2. leroxy

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

“Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan “Miraç” isimli arkadaşımın lakabı “imamdır”. Arkadaşlarla kendi aramızda ‘*****, *****, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak...
  3. leroxy

Boris Johnson böyle veda etti: Hasta la Vista baby

Şuradaki rahatlığa bakar mısın, bizim ülkede arkadaki kitle böyle tepki verse yetkisini alırlar :D
  4. leroxy

Bekçi Maaşı 10 Bin TL 🤨

Babam öğretmen, yanlış hatırlamıyorsam senin baban da öğretmendi Harley. Adam Pzt-Perş arası full okulda derse giriyor. Cuma günü boş ama mazot yakıyor, 5-6 tane işletmeye gidip öğrencilerin belgelerini vb. dolduruyor her hafta. Okuldan bu iş için aldığı bu ek ücret bile mazot tutarının...
  5. leroxy

Parkta güpegündüz sev****

Hangi ildensiniz?
  6. leroxy

Videodakiyle aynı? İçeriği çarpıtmak için bacakları vb. sansürlemişler. Videoda adamın krem rengi şortu var. Kızla kucakta yiyişiyor, çıplak olsa iş değişir. Burada böyle konuştum diye de kimse gelip sen ahlaksızlığı edepsizliği meşrulaştırmak istiyorsun demesin.
  7. leroxy

Bu her zaman vardı, bir olay yaşanınca herkes daha tepkili olmaya başladı. Günümüze ait bir şey değil. Eskiden parkta yiyişenler olunca ben şahsen izle.. Öhm. Umursamaz işime bakardım. Hala da öyle yapıyorum. Diğer insanlar gibi onların videosunu çekip bir sayfaya gönderebilir miyim? Elbette...
  8. leroxy

5 Zincir markete 2.7 milyar TL ceza verildi

Katılıyorum, Ekim'in ortasında bir gün pazara gitmektense migros'a gelmişken şu meyve sebze işlerini halledelim dedik. Geçen hafta pazardan 4TL'ye aldığımız mandalinayı Migros'tan 3.40'a almıştık. Birçok meyve sebzede de indirim oluyordu ama şu anda durumlar nasıl bilemem. Migros benim gözümde...
  9. leroxy

Didim Yanıyor !!!!!!

1 Hafta oldu neredeyse...
  10. leroxy

İlk Wide Editim Nasıl Olmuş?

Mesela benim videom: Başlangıçta ve videonun kanalında şarkıyla uyumlu sahneler var. Ve Abdullah Abi çoğunlukla ortada :D @Wedi 'nin önerisini dikkate alman yeterli dostum.
  11. leroxy

Öneri AKP’li Vekilin Photoshoplu İmamoğlu Paylaşımına Tepki Yağdı

Bu forumda bu kadar medeni konuşmalara alışık değilim, hayır ağlamıyorum gözüme saygı kaçtı...
  12. leroxy

!!!ÇUKUR YENİDEN BAŞLAYABİLİR!!!

@Skynel
  13. leroxy

Sokak Yarışında 2 Kişiyi Öldüren Ama TikTok Tarafından Savunulan Cameron Herrin

Bir Tek Türkiye'deki TikTok Kitlesi Çöp Değilmiş Anlaşılan o.O2
  14. leroxy

Habertürk muhabirinin terbiyesizliği

Gücü Özgürlüğünde krdsm
  15. leroxy

Erken seçim olsa kime oy verirsiniz?

Anime kızları favorim.
  16. leroxy

Sonu devrim arabaları gibi olan EVT S1 hikayesi

Metin alıntıladığınız yer nedir?
  17. leroxy

#Maskeleriyakturkiye hastag i hakkinda düşünceleriniz

Diğer ülkeler maskeleri çoktan çıkarmış ve cidden hastalık azalmış bir şekilde iken bizim burada maske takmamızın zorunlu olması bile insanı çileden çıkartıyor. Ben de sıkıldım.
  18. leroxy

Türkiye Ekonomisi 2 saat içerisinde %10 değer kaybetti!

Ben ortada bir ekonomi göremediğim için yorum yapmak istemiyorum.
  19. leroxy

Ziya Selçuk istifa mı etti?

İşini elbette düzgün yapıyordu. Pandemiden önce öğretmenler olsun yani memnun olan çok kişi vardı. Sadece Pandemi sürecini yönetemedi. Daha önce MEB, Sağlık Bakanlığı ve CB. Kabinesi ciddi olarak ortak kararla iş yürütmediği için bu dönemde iş cortladı. İnstadan silmesi bir anlama gelmez ki...
  20. leroxy

Türkiye, Uzay Programı İçin Somali'de Fırlatma Tesisi Kuruyor

Keşke esnafın olur olmadık borcu da kapatılsa...
Top Bottom