Arama sonuçları: *

• Users: lichae
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. lichae

DÜNYANIN EN ADALETLİ ÜLKESİYİZ(!)

"İnsan varken kedi"den sonrasını okumadım. Yazdığım paragraf tam da bunu eleştiriyordu ama okumadığın anlaşıldı zaten. Anlamak istiyorsan tekrar oku bence. Polemiğe girmicem belli ki anlaşması zor birisin, iyi forumlar.
  2. lichae

Üslubun hakkında eleştiride bulundum ama hala aynı şekilde devam ediyorsun. Ayrıca ben "ülkede o kadar dert varken, garip insanlar öldürülürken, haksız yere öldürülen insanlar varken bir kedi için adalet aramaya devam." cümlesinde söylediğin şeyin benim dediğim şeyin tam tersi olduğunu...
  3. lichae

O kadar kötü bir üslup kullanmışsın ki anlatmak istediğin şeyi düzgün anlatamamışsın demek ki.
  4. lichae

Sorgulaman gereken şey kedinin öldürülmesine tepki gösterilmesi değil bunun dışındaki olayların yeterince ses getirmemesi olmalı, masum bir can katledildi tabii ki hakkını arayacağız. Ama olay burada bizim neden tepki gösterdiğimiz değil, diğer cinayetlerde neden yeterli tepkiyi veremememiz...
  5. lichae

Konuya cevap olarak birçok kişi tecavüzcüler ve katillerin bile adam gibi ceza almadığını, hayvan katilinin mi hapis yatacağını söylemiş ama bakış açısı biraz yanlış değil mi? Neden daha ağır suçların alması gereken cezayı almaması, daha düşük (!) bir cezayı hiçe saysın ki? Bizim şuan konuşmamız...
Top Bottom