Arama sonuçları: *

1. mertoxin

İmamoglu Olayını Anlatacak Biri?

Geçmiş olsun. Yok bir şey kardo, yat yat.
  2. mertoxin

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

Neden değiştirilemesin ? Neden ? Allah kelamı mı ? Neden bu kadar umudunuz kalmamış, neden bu kadar alıştırılmışsınız haksızlığa ? Halkın istediğinde yapamayacağı tek bir şey yok, hemde hiçbir ülkede! 1742664289 Kardeşim aynı şeyi konuşuyoruz. Üretim yok, tüketime dayalı bir toplum...
  3. mertoxin

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

İşte koyun gibi alıştırılmışız, verginin de vergisini ödemeye! Vergi dediğin, kanunla sabitlenmiş düpedüz hırsızlıktır. Kendi paramızla; sakızından tut, aldığımız arabaya kadar devasa bir vergi ödüyoruz. Hayırdır ? Devlet bana ortak mı ? Ödediğimiz verginin takibini yapabiliyor muyuz ? Hayır...
  4. mertoxin

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

Kendimi bildim bileli vergi ödüyorum! Yetmiyor, vergisin de vergisini ödüyorum! Yandaşın vergi borcu siliniyor yada erteleniyor! Vatandaşına iban gönderip para isteyen, motorlu taşıtlar vergisini “iki kez” ödeten, vatandaşına bu kadar zulmeden başka bir hükümet var mı!!! Tek suçlu biziz tek...
  5. mertoxin

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

Yalan mı söylemiş ? Milletin kafasına senelerce çay atılmadı mı bu ülkede ? Evine doğru dürüst et alabilen emekli var mı ? Kıymanın kilosu kaça ? Etin kilosu kaça ? Tarım ve hayvancılık ülkesinde, balta sapını diksen yeşerecek topraklarda, 23 senede ülkeyi dışa bağımlı hale getiren, çarşıyı...
  6. mertoxin

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

Aslında soru şu olmalıydı; “Tepeden, tırnağa” götürmeyen siyasetçi var mı ? Tek suçlu halk olarak biziz!
  7. mertoxin

SON DAKİKA trafik cezalarında ciddi artış

Beyaz far ampulu takanların araçları trafikten men edilsin!
  8. mertoxin

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin. Büyük talihsizlik. Mekanı cennet olsun inşallah.
  9. mertoxin

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar versin.
  10. mertoxin

Netenyahu ya Suikast Girişimi Düzenlendi !

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Uygur_Soyk%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1 https://www.qha.com.tr/amp/turk-dunyasi/filistin-lideri-mahmut-abbas-dogu-turkistan-da-cin-propagandasina-ortak-oldu-474179 Siyasetçiler sahtekar hadi onu anladık… Yarım asırdır süren bu zulme ses çıkaramayanlar, Filistin’e mi...
Geri