Arama sonuçları: *

• Users: rescue
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. R

Resmi Gazete ile Bugün Gelen Zamlar

sence önemlimi onlar için 2 tane önemli kelime var bu büyülü kelimeyi söylediğin anda yasa hukuk düzen önemli değil geliyor o kelime "din kardeşi"
  2. R

istediğin kadar anlatmaya çalış hocam kulaklarını elleriyle kapatan birine birşeyler anlatabilir misin kendini yorarsın bende yazdım da daha cevap vermeyeceğim birde şunu da eklemek isterim bu yazdıklarımız yüzünden yarın öbürgün evimize tabligat gelebilir veya polis evimize gelebiliro ihtimal...
  3. R

nasıl bi fanlıktır bu valla aşırı şaşırıyorum " evet kardeşim kötü durumdayız ekonomimiz kötü uluslar arası arenada yerimiz kalmadı evet göçmen sorunu ile savaşıyoruz (biz aldık ama olsun) dünyadaki en ucuz iş güçlerinden biri olduk ,komşularımız bizi ucuza merket alışverişi yapmak için...
  4. R

neden ağlıyım olum ülkenin bu halinden cidden memnun bi kesim varsa onlar bilir ilerde karına kızına bi afgan suriyeli gelir tecavüz eder o zaman din kardeşleriyle mutlu mesut yaşarlar zaten yakında açlıktan ne yapıcaklarını şaşırıcak bi kesim anlarlar fanatikliğin ne olduğunu benim tuzum kuru...
  5. R

la ciddi ciddi savunan biri varmış ben npc sanıyordum la sizi kanlı canlı sınız yani oha dünyam başıma yıkıldı böyle insanalr var be yaşıyorlar wow alşsdkfjasşlkdjaşkl
Top Bottom