Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Bebek' te İlişkiye Girenler/ Galata' da Kendini Yakan Tırpanlı Adam

ya para verip yaptırıyolar
  2. smithblacksmith

O kadar yandıktan sonra adam sanki bişey olmamış gibi yere oturuyor normal hareket edebiliyordu.
  3. smithblacksmith

Bu gibi olayların kendi başına gerçekleşmesi muhtemel değil, kesinlikle birilerinin eli var. İnsanlar ne diyecek merak ediyorum, kimin yararınaysa o benim gözümde suçludur ya da belki bu mantıkla yaptırdılar
  4. smithblacksmith

Bu zamana kadar sokakta böyle bişey olmayıp bugün olması tuhaf geldi. Son zamanlarda dincilerin şeriat vs konuşmalarına misilleme yapıldığını düşünüyorum fakat kim ne amaçla yaptırdı akıl alır gibi değil. Yoldan geçenler de bişey yapmıyor, mini eteğe laf eden adamlar bişey demiyor.
  5. smithblacksmith

Merhaba, Bugün Twitter' da gündem olan "Bebek sahilde ilişkiye giren insanlar ve Galata önünde kendini yakan tırpanlı adam" hakkında konuşmak istedim. Bu olayların amacı nedir? Neden bugün oluyor? Sizce altında bir neden var mı? •Arnavutköy' de hafızların toplanıp şeriat geleceğini...
  6. smithblacksmith

Türk Lirasındaki Değer Kaybı Durmuyor

En mantıklısı ihtiyaç dışında bişey almayıp seçime kadar full altın dolar euro almak. Seçimden sonra da böyle yapan zengin olur.
  7. smithblacksmith

Türk Lirasındaki Değer Kaybı Durmuyor

Merhaba, Arkadaşlar Türk lirasındaki gidişat hakkındaki düşünceleriniz neler merak ediyorum. Bazıları asgari ücrete yapılan bu zammın çok olduğunu söylüyor sizce de öyle mi? 5 Aralık 2021 tarihinde 43.000₺ bedelli ödedim. Bedelli ödemeyip; O parayla euro alsaydım 55.000₺ O parayla altın...
  8. smithblacksmith

Siyaset Hakkında Düşünceler Ve Yorumlar

Mansur Yavaş keşke aday olsa direkt oy veririm, başladığı andan itibaren takip ediyorum ve Ankara halkı da çok memnun, İmamoğlu güvenilir değil CHP Mansur Yavaş' ı öne sürerse kesinlikle kazanır. Bizim bir tanıdık onun sağ kolu gibi bişey, araştırmak lazım ama kazanacağını düşünmüyorum. Soyadı...
  9. smithblacksmith

Düşünsene adam Kabe' de Kuran okumuş, darbe girişiminde onca şeye rağmen kimse bişey yapamadığı söylendi her şeyde aksilik olduğu söylendi. Adamı peygamber ilan ettiler, teyzenin biri diyor "dünyayı o yarattı" Şeyhim diyen adamlar zenginlik içinde, Dine inancımın sarsılma nedeni bu yukarıda...
  10. smithblacksmith

Taraflı konuşma, burada amaç siyaset değil bilgi paylaşımı. Başa geçmek için ortaklığı zamanında hükümet de yaptı. Şivan Perver' le türküler söylendi, amacım siyaset değil amacım ülkenin geleceğinin iyi olması. Son cümlene katılmıyorum, bu sefer de parasızlıktan ülke kalmadı. Çalıştığım...
  11. smithblacksmith

Katılıyorum, batıdakiler kötü insanlar değil gerçekten. Eskiden sömürü, kötülük ne varsa yapmışlar kabul ama artık gelişim çağında adamlar. Boş işlerle uğraşacaklarına "nasıl gelişirim" diye düşünüyorlar. Adamlar yazılım üretirken biz silah üretiyoruz resmen 50 yıl gerideyiz. Umarım...
  12. smithblacksmith

İyi diyorsun hoş diyorsun da realitede bakınca olmuyor. Gelecek kişinin bunları düzeltmesi lazım, düzeltmiyorsa yine aynı terane.
  13. smithblacksmith

Merhaba, Dolar 9₺ oldu. Bu konuda amacım siyaset değil zaten herkes artık neyin ne olduğunu biliyor. Şuan bizi yönetenler zamanında iyi işler yapmış olsa da artık farklı işler peşindeler. Doların bu denli artması, havalimanını yıkıp yenisini yapmak, "itibardan tasarruf olmaz" diyip lüks bir...
Top Bottom