Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Her şeye zam! İran Meclisi Hürmüz Boğazını Kapatabilir

Güvenlik konseyi onay verdiği an kapanıyor. Çok büyük etkileri olacak
  2. thepublicman

🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

2 gündür b-2 uçakların harekete geçtiğine dair uluslararası haber ajansları da haber girdi. Bence İranın saldırı olacağına dair istihbaratı zaten vardı eğer tesisleri boşalttı olayı doğruysa (bunu maalesef şuan bilemeyiz) umarım bunu yapmışlardır. Eğer ciddi bir nükleer sızıntı olursa olay bize...
  3. thepublicman

Kesinlikle katılıyorum özellikle bizde ki mezhepçiler resmen seviniyor şaka gibi
  4. thepublicman

İran bütün bir batı bloğu karşısında tek başına şu ana kadar fena götürmediler hayber füzeleri baya zarar verdi ama buradan uzlaşmaya giderse ciddi şekilde yenilmiş olur rejimde değişir. ABD'nin bu olaya karışmaması lazımdı bu saatten sonra İran geri adım atarsa aşırı güçlenirler. İranın bir an...
  5. thepublicman

İran tarafından net görüntüler halen yok ya çok sağlam vuruldular görüntü paylaşan bile yok ya da trump israilcilerin gazını aldı gündüz netleşir olaylar ama en ufak nükleer sızıntı olursa eski dünya düzeni olmaz ciddi olaylar yaşanır.
  6. thepublicman

GBU-57 attı deniyor eğer attıysa ciddi nükleer sızıntı olabilir 2. çernobil yaşanabilir abartısız. Basit bir saldırı yapmamış artık işler değişir.
  7. thepublicman

Ümit özdağ tutuklandığında lokum dağıtan Eren raf isimli vatandaş tutuklandı

Ümit hocaya saygı duyan ve birçok fikrine katılan biri olarak bu habere sevinmedim. 17 yaşında bir gencin haksız bir şekilde hapise atılan siyasi bir liderin sevinmesi ne kadar yanlış ise, arkadaşın sırf anayasaya uygun eyleme katıldığı için tutuklanması yanlış. Gün birlik olma günü
  8. thepublicman

CHP Boykot Listesi Yayımladı !

O kadar iki yüzlüler ki, iki üç gereksiz onların ailevi değerlere küfür etti diye tüm siyasetçiler açıklama yapıyor. Onların siyasetçileri ise dün neler demiş ramazan ramazan kul hakkı yiyenler hak öğretmesin
  9. thepublicman

CHP Boykot Listesi Yayımladı !

Boykotu destekliyorum ek olarak katil israili neden boykot etmiyorsunuz ettiğimizde dalga geçiyorsunuz diye her konuda mesaj atan arkadaşlara soruyorum, giden gemicikler kimin? Ticareti devam ettiren kim? Neredeyse her israil ürününün distribitörleri kim? Zorunda olmadıkça israil ürünü...
  10. thepublicman

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

Önlerine çiçek koyup sen şehit olsan ben ağlardım diyen gençlere terörö muamelesi çekerler zihniyet aynı yapacak bir şey yok. Biz her zaman adaleti ve hürriyeti savunacağız 1742731462 Noldu nevruz etkinliği hoşuna gitmedi mi? Hadi git düzeni destekle, iyi forumlar
  11. thepublicman

Gitsin nevruz etkinliklerini izlesin yazılanları okuyunca dehşete düştüm kayyumu savunan var forumda hiç bakmasaydım keşke konuya
  12. thepublicman

Gıkımın çıkmadığı nereden biliyorsun, beni tanıyor musun? Özdağ içeri atıldığında ilk tepki veren benim, bak sen de diyorsun çok önemli bir şey varsa anlat, bir şey yok ki anlatayım yandaş medya neyi yazdıysa sildi 1 tane sayıştay raporu yok 1 tane MASAK incelemesi yok İmamoğlunun suçlu...
  13. thepublicman

Yarın hukuksuz bir şekilde şirketine çöküp seni de içeri attıklarında görürüm gazı. Duydum ettim ile adamı içeri attılar olayın farkında mısınız?
  14. thepublicman

Bu olaya tepki gösterilmezse hiçbir olaya tepki gösterme hakkımız kalmayacak hangi partiyi desteklerseniz destekleyin, yaşasın hürriyet
  15. thepublicman

Asgari Ücret 11 Bin 402₺ Oldu!

%34 zam geldiyse tüm ürünlere yavaş yavaş totalde %50 ve üstü zamları yapıştırırlar, kur da nasibini alır. Her ürüne bu kadar zam olmasa da fiyatlar artacak kaçınılmaz son.
  16. thepublicman

Rusya - Ukrayna gerilimi piyasalara nasıl yansır ?

Bence oradaki tek amacı savaş çıksın da bir şekilde silah satayım
  17. thepublicman

Rusya - Ukrayna gerilimi piyasalara nasıl yansır ?

Rusya ve Ukrayna dünyanın en büyük elektrik ihracatı yapan ülkeleri. Ciddi bir savaş durumunda tedarik problemi yaşanabilir buda enerji krizine yol açabilir özellikle Almanya'nın Rusya'nın enerjisine düzenli olarak ihtiyacı var. Ayrıca Rusya dünyaya ciddi şekilde buğday ihracatı yapıyor Bence...
Geri