Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Aile hekimleri yeniden iş bırakıyor

ben seninle ciddi konuşayım. ego patlaması yaşayan, sırf ailene araba aldın diye hava atan ama maalesef dürüstçe ve özgürce konuşamayan (ülkeye iade alacaklarmış) birisin. babanın okurken çektiği zorluklar umrumda değil. mesele her gün ne zorluk çektiği. benim abim intern doktor. ben ise diş...
  2. zapkinus

babanın maaşı yetmedi muhtemelen arabaya almaya :D
  3. zapkinus

hem ağlıyon hem de türkiye dışında yaşıyon. hangi birimiz babamızın maaşıyla yapabiliriz bunu? muhtemelen babanın parasıyla yurtdişina gitmiş, hiçbir halt beceremeyen gerizekalının tekisin. iyi ki babanın dolgun maaşı var. al yanına babanı :D
  4. zapkinus

sen gerizekalısın 1734331312 durum madem bu kadar kötü baban güzel bir uzmanlık yapsaydı. ağlamazdın böyle. günde 3 saat sağlık ocağına gelip parmağının ucuna bir cihaz tutturup üstüne arveles yazmak doktorluk değil dostum. bu yapılan işe o kadar para fazla bile. baban o kadar biyokimya...
  5. zapkinus

Bir hekim adayi olarak soyluyorum, bunlari cikaracaksin isten, ac kalacaklar. Hakettikleri sey bu.
  6. zapkinus

🔴Şam Düştü - Esad Ülkeyi Terketti !🔴

iyi midir kötü müdür
  7. zapkinus

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

ebuselemenin paylasiminin linkini atar misiniz
  8. zapkinus

2026 Yılında Yeni Alfabeye Geçiyoruz!

hocam vazgectim yurtdisindan 1726080681 ben parantez icindeki harflere gecilecegini dusundum.
  9. zapkinus

ben rus alfabesi kullanmam aga yeni yeni ingilizceyi soktuk kalkip bi de rusca ogrenemem ben kurtce turkce ingilizce yetmez mi lan? kozmopilik bir cografyada yasiyoruz diye her seyi de ogrenmeyek ya
  10. zapkinus

kalin yazi olanlar mi yeni parantez icinde olanlar mi yeni
  11. zapkinus

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

evet hocam haklisiniz turkiye genelinde zafer partisi %0.95 oy almis
  12. zapkinus

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

hocam zafer partisi hakkinda ne dusunuyorsun
  13. zapkinus

amazon prime 250 tl mi olacak !!!!

inanma
  14. zapkinus

CHP İBB para desteleri

biliyorum hocam ben de sana degil o elemanlara binaen soyledim
  15. zapkinus

CHP İBB para desteleri

bende bile o kadar para var onlarda olması anormal mi
  16. zapkinus

Siyasi seçimler oy verme rehberi

mesele aday degil hocam adayin siyasi gorusleri. o secilmez, 5 sene sonra ayni goruse sahip biri gelir, o adaya verenler sira bu adaya verir. 1710077438 anarko punk sokakta dogduk buyuduk hocam...
  17. zapkinus

oyle hocam oyle. hangi fikri destekliyorsan, hangi fikrin halk icin daha iyi olacagini dusunuyorsan, yuzde 1 de oy alsa ona vereceksin. ben mesela anarsistim, oy vermeyecegim...
  18. zapkinus

dusuk oy alacak olanlara oy vermenin neresi mantiksiz? biz eger dusuk oy alacak olanlara oy vermezsek her zaman sahada 2 adam oynar. boyle boyle hicvir zaman akibet degismez. bu secim belki yuzde 5, oteki secim yuzde 10, otekinde ise 15 olacak. kartopu buyuyup cig olur, unutmayin.
  19. zapkinus

Kabe taştan olduğuna dair video sizce doğru mu?

zaten kim ne derse desin; sakal-ı şerif, kabe, kuran, bunların hepsi putperestliktir. peygamberden sonra onun izni dahilinde olmayan sözleri bir araya getirip bir kitap oluşturuo abdestsiz dokunulmaz, bu kağıttan oluşan bütün kutsaldır, demek putperestlik de ne?
  20. zapkinus

Refah partisi'nin adayları gündemi çalkalamaya devam ediyor

sonuçlar benim ilgim dışında ama ankara ile izmir banko.
Top Bottom