Arama sonuçları: *

1. ÇağdaşKsK

40 gün namaz kabul olur mu?

Hiçbir engel yok kardeşim, samimi bir Tevbe edersen Allah işlemiş olduğun bu günahı affeder , oruç da tutabilirsin namaz da kılabilirsin
  2. ÇağdaşKsK

Aylık 500 TL alıyorum ne yapabilirim?

Güzel kardeşim, canın neye harcamak istiyorsa ona harca , yaşın küçük para da sana göre ne çok kötü ne çok iyi ,
  3. ÇağdaşKsK

Hala muzik ve resim in haram oldugu hakkinda konu acanlar var :))

Elhamdulillah en azından helal demiyorsun o daha önemli.
  4. ÇağdaşKsK

Hala muzik ve resim in haram oldugu hakkinda konu acanlar var :))

Uyduruk hocalar piyasa da çok kimi kast ettiğini bilmiyorum ama müziğin haram olmadığına dair delil varsa buraya atar mısın, ben sana Haramlığı ile ilgili Kur'an ve Sünnet'den delil atıyorum, aynı şekilde cevap verilsin yoksa mantık çıkarımları vs bu meselede yapılmasın, din adına konuşuyor isek...
  5. ÇağdaşKsK

Aile zoru ile namaza başlamak

İlk yazına güzel bir nasihat edecektim ama şunu görünce anladım ki seninle güzel iletişim kurmamalarının sebebi sensin kardeş. Anne babası hakkında bi b.k bildikleri yok diyen terbiyesizin tekisin sen . Ailenin baskılı ve hakaretli tavrını onaylamıyorum ama senin sağlam bir dayak yemeni...
  6. ÇağdaşKsK

Aileyle İzlenebilecek Film Önerisi

Yıldızlararası - İnception
  7. ÇağdaşKsK

Her gün farklı bir arkadaşım bana ihanet ediyor.

Hak etmeyen kişilere haddinden fazla değer verirsen, değersiz olursun kardeşim. O yüzden mesafeni insanlara karşı her zaman koru, sende bu eksikliği görmüşler ki sürekli yapıyorlar. Tavrını koymaz isen böyle devam eder. Kendinizi asla kimseye ezdirmeyin kimseyide haksız yere ezmeyin
  8. ÇağdaşKsK

Orta çağ film ve dizi önerisi

Yüzüklerin efendisi serisi + Hobbitler serisi
  9. ÇağdaşKsK

Köfteci yusuf’un etlerinde DOMUZ eti tespit edildi!

Biraz düşündürücü , orada 0.1 diyor böyle bir firma neden bu kadar az domuz eti kullansın kaldı ki domuzun kg su diğer etlere göre daha pahalı riski bir hareket, bir de aylar önce belli olmuş bir olay ve daha yeni paylaşılıyor , büyük ihtimal anlaşamadılar isimlerinin paylaşılması ile ilgili...
  10. ÇağdaşKsK

Gaming gen tr de sorun yaşar mıyım?

Hazir sisteme özelleştirme yaparsan , özelleştirme yaptiğın parçada sorun olursa bildiğim kadarı ile iade almıyorlar değişim yapıyorlar ,
  11. ÇağdaşKsK

Sanayide çalışmak mantıklımı?

Hepsini okumadım sadece yaşını gördüm 5 sene sonra ustasın ( daha azda olabilir sana bağlı)ve buradaki çoğu kişiden daha iyi para kazanacaksın sabredebilirsin.
  12. ÇağdaşKsK

Oda arkadaşım bilgisayarımı bozdu

Anladığım kadarı ile kendisine gücün yetmiyor, yoksa o pc yi onun ağzına sokman lazım, eğer gücün yetiyorsa aynı işlemi onun elektronik eşyasına yap ve aynı kelimeleri ona kullan , eğer onuda yapamıyor isen , yasal olarak hakkın varmı bilmiyorum var ise git polise şikayetci ol belki korkar
  13. ÇağdaşKsK

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

Gençler siz iyi misiniz? Çoğu nasıl şeriatci tayfa oluyor Avrupa ve Amerika ayağa kalktı İsrail'in yaptığı katliamdan dolayı, binlerce bebek öldürdüler kasten sivillerin üstüne bomba attılar, buradan kalkıp nasıl bu tweet için "saygım arttı" vs diyebiliyorsunuz , bu şeriat, müslüman, ateist...
  14. ÇağdaşKsK

Kızı Çözemedim amacı ne...

Kızı değil de senin çözemedim ben açıkçası:) senin amacın düşüncen planın ne ? , sana kızı al sevgili ol diye mi gösterdilet yoksa ciddi ilişki+evlilik diye mi
  15. ÇağdaşKsK

Suriyeli kadınla evlenmek

Kusura bakma da patlak olma ihtimali yorumun aşırı saçma , sen kimin nasıl ne durum da olduğunu nereden bileceksin? , bazı ülkeler de edep namus örfi birşeydir öyle yerler de senin bu dediğin olay imkansıza yakın bir şey, Arap Ülkelerinde zina yok demiyorum elbette var ama diğer ülkelere göre çok...
  16. ÇağdaşKsK

🚨 İsrail, Gazze'de hastaneyi vurdu! En az 500 ölü! 🔴

1.si Arabada gezdirdikleri sivil değil İsrail askerleri idi , askerler eğlenen sivilleri koruyordu aldığınız okuduğunuz bilgileri biraz araştırmanızı tavsiye ederim 2. si Eğlenceye giden hiç bir sivili öldürmediler rehine aldılar, alınan rehinenin radyo ya verdiği açıklaması var hemen atarım...
  17. ÇağdaşKsK

Yazık ki ne yazık, böyle oldukça başımıza bu durumun gelmesi an meselesidir , olaylara insani olarak bile bakamaz hale gelmiş millet sırf tuttuğu tarafın yaptığı saldırıdan dolayı çoğu kişi böyle davranıyor 1697625491 Din'i görüş ve taraf tutnayı birak , Ateistv-deist bile bu durumu kabul etmez...
  18. ÇağdaşKsK

Hiçbir şey olmaz , bu olayları boş kınama ile geçiren hükümet yarın öbür aynı zulmü bize de yapar , böyle bir olaya somut adımlar atmayanlardan merhamet beklenmez
  19. ÇağdaşKsK

Dostum Filistin ile haması aynı düşünme, Filistin başkanı Batı'nın yalakası bir adam , Hamas da İran'a yakın maalesef, konuyu buradan uzatmak istemiyorum mevzular Başka yerlere çekilmesin diye , sadece şuna değineceğim izlemeyen varsa girsin Twitter a baksın hastane bahçesi vuruldu 500-800 arası...
  20. ÇağdaşKsK

Tiktok yüzünden ayrılık:) (içimi döktüm)

Oğlum sen manyak mısın hap aldım içemedim ne demek ? Bu işler çocuk oyuncağı mı adam gibi tanımadığın kız için intiharı düşünmek nedir? Hayır tanısan da fark etmez bu işler bu kadar basit mi , aklını başına al kardeşim bir an önce, bu duygular gelir geçer sen geçmez diye düşünsen de , bunun...
Top Bottom