Arama sonuçları: *

1. Ö

Yaptığım aptallık yanlış sınava çalıştım

Biyolojinin içinden gectik
  2. Ö

Yaptığım aptallık yanlış sınava çalıştım

Yarın biyoloji sınavı varmış kimya var sanıyordum hayvan gibi çalışırken gece 1:30’da biyoloji olduğunu öğrendim şimdi biyoloji çalışıyorum teselli edecek adam gibi adam varmı
  3. Ö

Şiir Vs. Yazmak İstiyorum Bunları İnsanlara Nasıl Tanıtırım

Maddi olarak bi yükü olmaz yaş kriteri var mı bilmiyorum ama derginin mailine atıyorsun yazını veya şiirini kriterlere uyarsa yayınlıyorlar 1730641136 https://www.fikirtepemedya.com/edebiyat/genc-sairler-icin-dergilerde-siir-yayimlatma-kilavuzu/ bu yazıyı okumanı tavsiye ederim
  4. Ö

Şiir Vs. Yazmak İstiyorum Bunları İnsanlara Nasıl Tanıtırım

Dergilerde yayınlayabilirsin
  5. Ö

Meslek lisesinde 10. sınıf sınıfta kalma şartları nedir?

Kral calış kalmazsın
  6. Ö

Nasıl uyumadan çalışabilirim

Dün gece sadece 2.5 saat uyudum ama bu akşam 12 ye kadar çalışmam lazım uykum gelmemesi için ne yapabilirim
  7. Ö

O

OooooO
  8. Ö

İstanbulda nerede kamp yapabilirim

İstanbulda 4 kişi arkadaşlarla kamp yapacağız kampı nerede yapabiliriz
  9. Ö

Bursa İzmir Otoban Ücreti

460 TL
  10. Ö

İzmir çeymeye otostop

Yapabilir miyiz
  11. Ö

İzmir çeymeye otostop

Kanka son olaylar derken şu suriyelilerden mi bahsediyorsun birde yarın 10 11 gibi çekiceğiz
  12. Ö

İzmir çeymeye otostop

17 yaşlarında iki genciz yarın çeşmeye otostop ile gitmeyi planlıyoruz otostop ile gidebilirmiyiz birde otostopu nereden çekebiliriz
  13. Ö

Okulda puff yakalattım

Aileme gitti okulu bıraktım yarın sabahtan sanayide işe başlıyorum allah bsşa vermesin hayatım kaydı
  14. Ö

Okulda puff yakalattım

Okulda arkadaşls puff içerken yakalandık puff benim değil normaldede sigara vb kullanmam ceza ne olur aileye gidermi acil yardım
  15. Ö

Sınıfta kalırmıyım lise

Edebiyat geçtim ilk dönemde 73+ biyoloji zayıf
  16. Ö

Sınıfta kalırmıyım lise

58 ortalama 4 zayıf ile sınıfta kalırmıyım 9. Sınıf 1686169369 Hadi la çok kötüyüm
  17. Ö

bu sistem ne kadar eder ?

Bence çok 1500 2000 civarı satışa çıkarılabilir 1630606075 Bence 2 k ya koy 1630606104 Bu açıklama yeterli
  18. Ö

bu sistem ne kadar eder ?

Alıcakmısınız bu sistemi
Top Bottom