Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Şu fotoğrafın müziğinin adı nedir?

Şu meem'in müziği oluyordu böyle gitarlı bişeydi adını unuttum neydi adı bilen var mı?
  2. Ğ Fedaisi

Doğum Günü Pastası Rozeti nasıl alınır?

Hiç mesajı olmayan üyeler de bile bazen görüyom acaba Donanım arşivinin doğum gününde kayıt olanlar için mi veriliyor bu rozet yoksa belli bir yıl mı geçecek?
  3. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçiş yapılabilirmi

Halk eğitime gidin öğrenin dıyecem fakat ordada düz memurlar var hiç bişey bilmiyorlar internetten araşıtırın hocam bakın ya da cimerden sorabilirsiniz olmadı il-ilçe milli eğitim Müdürlüğü'ne veya okul müdürüne başvurun ya da Açık lise müdürlüğü oluyormuş en iyi bilgiyi onlar verir oraya başvurun
  4. Ğ Fedaisi

Yıllar geçsede değişmeyen tek şey

Onun için uğraşsam İtopya için yapardım
  5. Ğ Fedaisi

70 yaşına geldiğinde Baby Face suratlı İtalyan modelleri geçer bence abim
  6. Ğ Fedaisi

Yıllar geçsede değişmeyen tek şeyi Hacı Abdullah Abimin Karizmasıdır :cool:🗿 @Abdullah Hacıgül
  7. Ğ Fedaisi

9. sınıfta açık liseye nasıl geçiş sağlayabilirim

1 defa sınıfta kalınca geçiliyor ama keşke sınıfta kalmadan bi geçsek
  8. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçiş yapılabilirmi

2. dönem kayıtlar ocakta 1 defa sınıfta kalınca isteğe bağlı geçiliyor mesem'e mi geçmiştin?
  9. Ğ Fedaisi

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

https://media.tenor.com/yx7pASaizeEAAAAM/robozz-electro-man.gif 1734714271 Lan forumda Gif gözükmüyormuş Tühh
  10. Ğ Fedaisi

9. sınıfta açık liseye nasıl geçiş sağlayabilirim

Yav benim rehberlikçide yok okuyamazsın yok ora çok zor falan diyor hep klişe laflar söylüyor bende ailemi ikna ettim ama sınıfta kalırsan yok millete şöyle böyle rezil oluruz diye olmaz diyor sınıfta kalmadan geçiyorsun geç diyor bundan dolayı memlekete taşındığımıza pişman oldum acaba geçrn...
  11. Ğ Fedaisi

Olm çok kötü gözükmüyor la sanki
  12. Ğ Fedaisi

Harbi gidip dövdün mü?
  13. Ğ Fedaisi

YouTube için Premire Pro mu yoksa DaVinci Resolve mü?

Dediğim gibi YouTube daha çok normal oyun videoları atmayı düşünüyorum Premire Pro daha mantıklı geliyor ama çok pahalı geldi sizce hangisi kullanılır?
  14. Ğ Fedaisi

Ülkemde Mülteci İstemiyorum 🇹🇷

Hocam o bayrağa saldıran şerefsizler şimdi karşımda olsalar evdeki emanetin tadını onlara tattırmasınıda bilirimde işte...
  15. Ğ Fedaisi

Hocam biliyorsunuzki kayseride 17 yaşındaki kıza tecavüz olayına yayın yasağı getirildi,internetler bilerek kesildi bunlar niçin suriyeli halka öfke ve nefret oluşmasın diye niye sizce peki malum X bunları ileride kullanabilmek için ülkemizde durduruyor yani biz mahkemeye de gitsek cimerede...
  16. Ğ Fedaisi

Evet arkadaşlar son olan olaylardan bu annesini sevdiğimin suriyelileri gün geçtikçe azmaya devam ediyorlar geçen Türk ürünlerine boykot yapıyorlardı şimdide bayrağımıza hadsizlik yapıyorlar bu afedersiniz ama bu or uspu çocukları hem 17 yaşındaki kıza beraber tecavüz etsinler hemde bayrağımıza...
  17. Ğ Fedaisi

En iyi reklamsız Cartel videoları paylaşan Telegram kanalı var mı?

Arkadaşlar amacım izlemek değil midemi seviyorum Cartel videolarıyla ilgili instagram'da komik bir içerik oluşturacağım Bi tane. Böyle kanal vardı hatta instagram'da da bayağı reklamı yapılmıştı bir sürü sayfalarda kanal ismi veren olursa sevinirim amacım Instagram'da içerik oluşturmak...
  18. Ğ Fedaisi

Instagram'da bir akım ne zaman artık sıkmaya başlar?

1 haftaya yeni meem çıkmaz çıksa bile yeni çıktığı için çok bilinmez yeni akımın bı 2 haftası çünkü haftaya b.kunu çıkartmaya başlayacaklar
  19. Ğ Fedaisi

Bende öyle düşünüyordum
  20. Ğ Fedaisi

Evet sarıyor ben sarmıyor demiyorum ama ne yazık ki bir zaman sonra b.kunu çıkartacaklar gibi bence
Top Bottom