Arama sonuçları: *

1. İnFless

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

hocam o iş öyle olmuyor. dediğim gibi her gün 12-16 arası saat başı ig ye bak . Bilet alırken zaten varsayılan olarak en iyi koltuğu seç aktif oluyor. Bİleti seçtikten sonra ödeme ve bileti kendi üzerine almak için 10dk süren var bu sürede bilet sepetinde kalıyor 1730815624 millet abartıyor...
  2. İnFless

hocam kuzey tribünü ultraaslan tribünü (7. kategori olması lazım) . o bölgede sık sık tezahurat yapabilirsin . Maçtan önce toplanmak istiyorsan beyoğlunda nevizade sokağına gidebilirsin. Oradan ulaşım içinde metroya binip (seyrantepe hattına gidene binmen lazım) stada gidebilirsin
  3. İnFless

biletler satışa çıkınca instagramdan post atılıyor . Maçtan 3-4 gün önce 12-16 arası her saat başı ig de aktif ol yakalarsın 1730750385 yasak hocam emanetçiler var ama biraz pahalı Kendimce çözümüm bir tane ağaç kovunuğa saklıyorum çıkışta alıyorum hiç eşya kaybetmedim şimdiye kadar :D
  4. İnFless

ben biletler çıktıktan sonra ilk 30 dk içinde garanti alabiliyorum . Bildirimleri açıp tetikte olman lazım . avrupa maçlarında kale arkası 1000-1200 civarı oluyor . toplu taşıma ile gidersen 1300-1400 e kapatırsın günü
  5. İnFless

Galatasaray maçına girmek için neler lagzim

Lağzım değil de Lazım desen daha iyi olur .
  6. İnFless

Sevdiğim kız sınıfta kaldı

bi ton varsa 1000 ton da olamayan var dostum lisede insanlar çoğunlukla benim sevgilim var demek için sevgili oluyolar 1725054564 belki arkadaşın amacı bu değildir ama 1 sene sonra yüzünü bile görmeyeceği biri için hayatını vermeye değmez bence
  7. İnFless

Sevdiğim kız sınıfta kaldı

Sınıflar karıştırılmadıysa muhtemelen 9 dan 10 a geçtin . Dostum bırak şu aşk işlerini ya lisede sevgili olup da ilerleten bi tane allahın kulunu görmedim şimdiye kadar git agalarla takıl tadını çıkar
  8. İnFless

Hangi kredi kartını seçmeliyim ?

Hocam enflasyonun olduğu yerde taksite girmek daha mantıklı değil mi para biriktirmekten? 1723206313 50 bin lira biriktirse biriktirdiği para yavaş yavaş değer kaybedecek ama taksitle bir şey alsa ödeyeceği para değersizleşmeye başlayacak
  9. İnFless

3.Dünya Savaşı Çıkar Mı? Çıkarsa ne olur?

hocam ben filistinin haklı olması gerçeğine çok katılmıyorum . Zamanında 2. abdülhamitin (onu savunan biri değilim) filistinlilere toprak satılmasını yasaklamasına rağmen toprak satıp bölgeye yahudileri yerleştiren de onlar kudüsü ingilizlere teslim eden de onlar şimdi ülke bile olmayan filistin...
  10. İnFless

Lise Diploması İçin 900TL İstiyorlar?

galiba sizi *sekdiklerinden* yapıyolar
  11. İnFless

doom eternal için şarkı önerisi

12. İnFless

İnstagramda taciz edildim

hesabının gizli olduğuna emin misin? Gizli hesaba dm isteği atılmaz diye biliyorum takip ediyo olman lazım
  13. İnFless

hocam ekledikleri gruba bak içerdide kimler varsa engelle
  14. İnFless

o ekleyen kişinin arkadaşın olduğuna emin misin? 1720117954 onu da engelle geç
  15. İnFless

başka hesaptan mı yazıyolar o nası oluyo
  16. İnFless

bu kadar.
  17. İnFless

hocam ayrıl gruptan engelle şu p*çleri kurtul işte ne uğraşıyon
  18. İnFless

EVE NASİL BEİNSPORTS BAGLATİRİM?

sadece bein sports istiyorsan kuruluma gerek yok . Bein connect uygulamasını indirip üyelik satın alıp oradan da maçları izleyebilirsin
  19. İnFless

yedekleme nasıl yapılır?

Dostum videodaki işlemi yaparsan disk 2 ye bölünmüş olacak . 1715452513 C ve D adlarında 2 diskin olacak sen sadece C'ye format atılmasını söylersin yedeklemek istediğin dosyalarına bir şey olmaz
  20. İnFless

yedekleme nasıl yapılır?

Dostum format atılacaksa bile sadece windowsun kurulu olduğu diske atılmasını iste bir şey olmaz.
Top Bottom