Arama sonuçları: *

1. İ

TV Reklam Nasıl engellenir❓❓

Modemin DNS adresini Adguard yap. Hem tüm cihazlardan da reklam engellemiş olursun.
  2. İ

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

Kasım ayında 77 sıcak fırsatlar konusu açmışım.
  3. İ

Neden Forumda Fake Hesapların Önüne geçilmiyor????

Dediğin gibi olsa mavi ve yeşil forumda bukadar etkili çalışırmıydı? Ayrıca sadece IP adresine değil cihaz bilgilerinede bakıyorlar.
  4. İ

Neden Forumda Fake Hesapların Önüne geçilmiyor????

Telefon numarası zorunluluğuna gerek yok. Hesap doğrulama sistemi gelsin moderatörler açılan hesapları kontrol etsin. Ordan açılmak istenen hesabın IP adresine baksın başka bir hesapta bu IP adresi varsa hesabın açılmasını kabul etmesin ve çoklu hesap açmaya çalışan kişiyi forumdan yasaklasın...
  5. İ

Technopat forum niye böyle ?

Bu konuda haklısın. Technopat'ı savunmasam da, Donanım Arşivi Forumu'nun rehber konusunda ciddi eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Örneğin, 30 dakika önce bir kullanıcı, "hardbrick" olmuş bir Mediatek işlemcili telefonun kurtarılması ile ilgili bir rehber konusu açtı. Yalan söylemiyorum, bu...
  6. İ

BİMCELL pişmanlıktır

Turkcell akıllı fatura var. Ücretsiz.
  7. İ

SPAM HATASINDAN NASIL KURTULURUM

S!nerji yasaklı. O yüzden.
  8. İ

Donanım arşivi hangi firmayı kullanıyor?

Forum altyapısı olarak XenForo kullanıyor. Sunucu olarak ise Cloudflare.
  9. İ

küçüklükten hayalim yt ıcerık uretıp ınsanlara ulaşmaktı sızce nasıl ilerliyorum

Youtube Shorts'a daha çok önem verip ona özel videolar yapmalısın. Mesela hâla tutan Minecraft ama şöyle böyle videolarını yapabilirsin. Örnek: Minecraft ama hertaraf tnt.
  10. İ

FAHİŞ FİYATLI ÜRÜNLERİ PAYLAŞALIM(Yağlı kazıklı ürünlerdir almamanız gerekir)

https://www.n11.com/urun/gigabyte-nvidia-geforce-rtx-4080-super-windforce-16-g-gv-n408swf3-16gd-16-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-49442400 Varmı daha kazığı?
  11. İ

Sıcak Fırsatlardaki Gereksiz Kalabalık

Mavi ve yeşil forumdaki gibi konu onaylama sistemi gelmeli. Ve kurallar daha katı olmalı. 2 veya 3 kere kategoriden alakasız konu açana 1 ay yasaklama mesela. Normalde burda sadece uyarı veriyorlar.
  12. İ

FAHİŞ FİYATLI ÜRÜNLERİ PAYLAŞALIM(Yağlı kazıklı ürünlerdir almamanız gerekir)

https://www.hepsiburada.com/workmate-wm-zx80-dgps-4gb-64gb-8-hassas-gps-endustriyel-tablet-p-HBCV00000BUYMU?magaza=mudeon&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000BUYMU&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c En kazığı bu olabilir heralde.
  13. İ

Technopat çöktü (sanırım)

1 saat önce bu forumda çökmüştü. Sanırım genel bir saldırı var.
  14. İ

Macbook hack yer mi arkadaşım sıkıntı yaşıyor?

Mavi forumda aynısını yaşayan baya birisi vardı şu ana kadar hiçbirşey olmadı onlara.
  15. İ

Macbook hack yer mi arkadaşım sıkıntı yaşıyor?

Dolandırıcı engelleyip geçsin.
  16. İ

Samsung S9 Ultra pubg de kaç FPS veriyor?

120 FPS.
  17. İ

YandexPackLoader nedir

Virüs o umarım açmamışsındır. Kaspersky ile tam tarama yap.
  18. İ

kademem ne zaman silver olur

Silver için 1500 mesaj değil 2000 mesaj gerekiyor.
  19. İ

Bu Uyarı Gerçek mi??

Yok ben bunlardan çok gördüm. Kendileri yazıyor sahte.
  20. İ

Bu Uyarı Gerçek mi??

Üyelerin kendi yazdığı bir şey bu. Sahte yani.
Top Bottom