Arama sonuçları: *

1. ıslatılan ahmak

Futbol icin hangi burun maskesi iyidir

Çevrenizde medikalci varsa oralara bakmanızı öneririm hem görmüş olursunuz hem de daha iyi olabilir.
  2. ıslatılan ahmak

Bedelli askerlik yapmali miyim?

50 100 biraz abartı olmuş. 1727247524 Ama ben gittiğimde çarşıları kitlemişlerdi çarşıya çıkılırsa gidebilir.
  3. ıslatılan ahmak

Macfit iptal ettirme ücreti ne kadar?

Genelde yıllık taahhüt veriliyor. Öyle olunca ay ay ödüyosun ama çıkmak istersen taahhüt olduğu için bir cayma bedeli istiyorlar. 1725862070 Muhtemelen kalan ay x aylık ücret isterler. Uygulamada görünebilir.
  4. ıslatılan ahmak

Burun ameliyatı hakkında

20 30 zor hocam ben mayıs ayında 50 ye olmuştum. Ama doktorunuzu gerçekten iyi seçmeniz lazım. Kolay bir iş değil sağlık yani değiştirme şansınız yok. Pişman olmayacağınız şekilde karar verin.
  5. ıslatılan ahmak

Burun ameliyatı hakkında

Hocam pahalı gelebilir. Ben çalıştığım için biriktirip oldum. Ama şunu söyleyeyim her doktora yaptırılmaz. Ucuz diye ameliyat olup pişman olan çok kişi var.
  6. ıslatılan ahmak

Köpeğime isim önerileri

Antik Roma din ve mitinde Luna, Ay'ın ilahi düzenlemesidir. Google'da böyle çıkıyor ama kısaya ay demek işte.
  7. ıslatılan ahmak

Köpeğime isim önerileri

Luna.
  8. ıslatılan ahmak

Burun ameliyatı hakkında

Estetik size kalmış ama bir arkadaşım estetiksiz oldu ve pek memnun değil açıkçası. Benimde burnum şekil olarak baya kötü duruyordu bıçak altına yatmışken estetikte yaptırdım ve öneririm. Çok doktor araştırdım ve görüştüm. 2 devlet hastanesine gitmiştim zamanında Cerrahpaşa ve Çapa'ya. Devlet...
  9. ıslatılan ahmak

Burun ameliyatı hakkında

4 ay önce ameliyat oldum. Aynı şekilde benimde 10 yaşımdan beri problem vardı. 18'ine girdiğinde yapalım dediler. Yaş 23 daha yeni fırsat buldum. Daha önce yaptırmadığıma çok pişmanım. Birçok sıkıntım düzeldi. Estetik de yaptırmayı düşünüyor musun?
  10. ıslatılan ahmak

Orjinal İthal Tütün Nerede Bulablirim?

Çok uzak değil ama gidiş imkanım pek yok. Kargoyu düşündüm ama ne kadar güvenilir biraz sıkıntı. İstanbul içi görüp alabileceğim bi yer olursa daha iyi olur benim için.
  11. ıslatılan ahmak

Hocam kocaeli demiş İstanbul olsaydı iletişime geçerdim.
  12. ıslatılan ahmak

İmkanım olsa direkt duty freeye gidicem ama maalesef öyle bir imkanım yok. Yurtdışında arkadaşta yok olsa bile 5 paket falan getirebiliyor galiba. Onun dışında tek çare tobaccocular falan kalıyor. Hiç bir şekilde bulamaz mıyım?
  13. ıslatılan ahmak

Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 4 sene önce Old Horlborn Sarı paketli tütünü içiyordum baya güzel bir tütündü. Bunun orjinalini bulmak baya bi zorlaştı. İstanbul'da orjinal satan bir yer bilen var mı? Kadıköy'de bulabilirim diye düşünüyorum ama eğer bilen varsa çok daha iyi olur.
  14. ıslatılan ahmak

E sigara tavsiye caliburn

Kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir tabi hocam. Ben günde 1 paket Parliament içiyordum. Bazen 1 paketi kesiyordu. E sigara bana pek yardımcı olmadı. Kendi isteğimle tamamen kestim 1 ay sonra tekrar başladım. Tamamen size bağlı bırakıp bırakmamak bence.
  15. ıslatılan ahmak

E sigara tavsiye caliburn

Calinurn G Pod kullanmıştım. Cihaz güzel ama bi yerden sonra sigaranın yerini tutmuyor. Aromalı likitler bi yerden sonra baymaya başlıyor. Bu yüzden sade tütün likit almıştım 3 4 çekimden sonra kesmiyordu beni. Şuan kenarda duruyor öylece.
  16. ıslatılan ahmak

Sistemim ne kadar eder?

Anladım hocam 6.7k gibi ilana koyulur satıcağım zaman pazarlıkla 6.5 6.3k ya iner gibi.
  17. ıslatılan ahmak

Sistemim ne kadar eder?

İstanbuldayım ben hocam birde yeni sistem için bir tık toparlanmam lazım
  18. ıslatılan ahmak

Sistemim ne kadar eder?

O kadar ucuza mı gider ya tahminimden düşük çıktı.
  19. ıslatılan ahmak

Sistemim ne kadar eder?

Herkese iyi forumlar. Aşağıda belirttiğim sistem ne kadar eder değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan piyasası ne kadardır? Ryzen 5 2600 Gigabyte B450M S2H XFX RX580 8GB Team T-Force Vulcan Z 3200 Mhz 8x2 Ram WD Blue 500GB M2 SSD James Donkey 240GB Sata SSD Frisby Kasa Frisby 650W 80+ PSU Bu sisteme...
  20. ıslatılan ahmak

Eski dostum tarafından satıldım...

Ekleme yapayım. Bırakmaya başladığında şuan takıldığı o ortamlar onu dışlayakcak ve işi zorlaşacak. Çok sıkıntılı bi duruma girmiş. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Top Bottom