Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Sizce Kudüs Nerenin Başkenti?

Yahudilerde ihanet etti diye biliyorum.
  2. ŞahinBaşaran

Sınavdan 90 Aldım ve Üzgünüm, Moralimi Nasıl Düzeltirim

üzülme 90 gayet iyi bir not ben 70 alsam bile seviniyorum 90 alsam ne olur acaba bana
  3. ŞahinBaşaran

Asla ürün almam dediğiniz markalar

Haklısın 1613739394 Bende nerdeyse her şeyi alırım
  4. ŞahinBaşaran

Gaming markalar arasında öyle bir bomba yok sana şöyle diyeyim 20tl gaming mouse var mouse iyi değil ama bedava vericekler ben alırım bir köşede durur 1613735162 Ama hayatınızda kullandığınız çoğu şey çin malı dünyadaki üretim ağına fabrikalara hep çin sahip en iyi ürünlerde orda üretiliyor en...
  5. ŞahinBaşaran

Benim İçin Öyle Bir Marka Yok Gibi Ürün Alırken Ürünün Fiyatına Özelliklerine Tasarımına Dikkat Ederek Alıyorum Markasına Baktığım Pek Olmuyor Her Markanın İyi Ve Kötü Ürünü Vardır 1613693402 Karşılıksız Olarak Bedava Ürün Verirlerse Neden Alınmasın Ben Alırım Saklarım Şahsen
  6. ŞahinBaşaran

Aliexpress Otamatik Ödeme Nasıl Kapatılır

Merhaba Arkadaşlar Aliexpress Otamatik Ödeme Nasıl Kapatılır Veya Seçilmez
  7. ŞahinBaşaran

Videolarda Müzik Olmalımı

Sizce videolarda müzik olmalımı?
  8. ŞahinBaşaran

Youtube Hesabımda Canlı Yayın Yapamıyorum

ben daha öncede telif yemişdim ama böyle bir şey olmadı zaten 1589756245 başka hesaptan açınca gelen olmuyor 1589756274 youtube ile konuşup bunu açmanın yolu falan varmıdır 1589756326 veya bir partner şirketi ile anlaşsam onlar konuşup açtırabilirmi enes baturun da eskiden kanalı kapanmışdı...
  9. ŞahinBaşaran

bende bilmiyorum sebebi yok youtube sebebini belirtmiyor açmanın yolu varmı?
  10. ŞahinBaşaran

Arkadaşlar 4 Ocak 2019 Günü Youtube Hesabımda Canlı Yayın Yapıyordum Bir Anda Yayın Youtube Tarafından Kapatıldı O Günden Beri Bir Daha Hiç Canlı Yayın Yapamadım 1 Yılı Geçti Hala Canlı Yayın Yapamıyorum Bu Görüntülerdeki Gibi Hata Alıyorum Çözümünü Bilen Varsa Yardımcıda Olursa Çok Mutlu Olurum.
  11. ŞahinBaşaran

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Dandik dedikleri markaların tüm ürünlerine dandik diyorlar sensöre switchlere bakmadan her modele dandik diyorlar savununcada linç ve ban yiyoruz.
  12. ŞahinBaşaran

İyiyim sizler nasılsınız?
  13. ŞahinBaşaran

Abi frisby de ki gamemax ile bu gamemax farklı mı?
  14. ŞahinBaşaran

İhşallah bu forumda küçük markalara techopat forumdaki gibi iftiralar atılmaz
Top Bottom