Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Vatan Bilgisayar Sitesinde Hata

bi sorun yok ki. i5 özelleştirmesi yapmışsınız uygulama da size i5 olanları sıralamış diğerlerini ise rastgele atmış
  2. •KoRkMaZ•

Google kişisel veri sorunsalı.

geribildirimden başka kaldırmanın yolu yok.
  3. •KoRkMaZ•

Her tablete kırılmaz cam takılır mı?

kalitelisini takarsan çizimde sıkıntı çıkmaz ama bazıları ucuzluk takıyor o hassasiyeti etkiler. her telefoncuda cam olmayabilir ama
  4. •KoRkMaZ•

sol el parmaklarda kontrolsüzlük ve güç kaybı

selamlar aramızda doktor var mı ya da bilgisi olan. sol elimle yazı yazarken bi 10 dk bounca (arada arada oluyor bu) elimdeki kalemle resmen yazamıyorum. gücü kontrol edemiyorum. aynı şekilde sağla yazmaya çalışsam bi sıkıntı olmuyor. sadece sol elde oluyor.
  5. •KoRkMaZ•

En iyi plastik yapıştırıcı

Yok denemedim almışken bilerek alayım diye önce sormak istedim
  6. •KoRkMaZ•

Bunu biliyorum bunlar olmaz. Motorda darbe aldıkça açılır bu
  7. •KoRkMaZ•

Selamlar dostlar. Kask aldım ls2 arkadından rüzgarlığı vardı. Yapışkanlı ancak sıcakta akmış ve çıkmış. Bunu yapıştırıp ebedi şekilde orda kalmasını sağlayacak yapıştıcı öneriniz var mı aparatta kaskda sert plastik. Bu yüzden iki plastiği birbirine yapıştıran kuvvetli bişey lazım. Plastik çelik...
  8. •KoRkMaZ•

Yazılan muayene cezası hakkında yardım lazım

Beyler selamlar hayırlı cumalar. Bugün cuma namazı çıkışına pusan jandarma trafik adı altında soygunculuk yapanlara denk geldim. Kendi ağzıyla benim plakamı herkese vermiş bulduğunuz yerde ceza yazın acımayın diye de itiraf etti. Yanlış anlamayın hız yapan trafikten kaçan birisi hiç olmadın...
  9. •KoRkMaZ•

Now Bu nedir bilgisi olan var mı ?

sesli asistan olması lazım
  10. •KoRkMaZ•

Yanlış hesaba para yatırdım nasıl alabilirim ne yapmalıyım?

Banka ile iletişime geçebilirsin paranın iadesi için
  11. •KoRkMaZ•

Numaram üzerinden bilgilerime ulasildi

Korkma bi buk yapamazlar artık eskisi gibi değil bin ton evrak istiyorlar gönlün rahat oldun korkundan faydalanıp bişeyler koparmaya çalışıyorlar benim arkadaşlarım var dolandırıcılık yapmıyorlar tabi ama en ufak şeyden bilgilerine ulaşabiliyorlar teknoloji çağındayız her şey mümkün senin adına...
Top Bottom