Arama sonuçları: *

1. AS A SKORZ

İnternete Ne Oluyor?

benim her yere erişimim var vpn de açmadım
  2. AS A SKORZ

Herkes kullandığı kulaklığı göndersin!

rampage drop plus qcy t13
  3. AS A SKORZ

bakım konusunda yardıma ihtiyacım var

merhaba dostlar.Kendime bakım yapıcağım ama şöyle yüzüm biraz kara vücudum ise beyaz ve ben beyaz yüzlü olmak istiyorum nasıl yüzümü daha da açarım ve düş jeli de önerir misiniz? peeling çok gereklimi tavsiye verirmisiniz sabahları yüzüm beyaz oluyor ama çok çabuk kararıyor
  4. AS A SKORZ

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Fizik geçirecek sanıyordm ama ben geçirdim arada dönecekmiş gibiydi ama hallettim bir şekilde yarın ise almanca sınavımız var ona çalışacağım
  5. AS A SKORZ

Bugün felsefe olduk sınava geçirdim yarın fizik sınavı var umarım ben geçiririm sıra bende diyip dönmez
  6. AS A SKORZ

Agalar napımalıyım?Yardım

spora gidemesen de verebilirsin ben 10kg verdım kısa bir süre içinde bu videodakileri uyguladım ve günlük max 500 kalori alıyordum sen 1000-1500 kalori alsan da olur bu programa göre günlük yaşamak için 3000 kalori yakıyoruz sporla 4000 kalori yanmış oluyor sende 1500 kalori alırsan 2500 kalori...
  7. AS A SKORZ

Maddi Kaygı Sorunu Nasıl Yok Edilebilir?

bence özgürlük için her şeyi çünkü bir şeye eğer sahip olursak onun sorumluluğuna gireriz. çok zengin olursak da kaybetme korkusu olur ama hiç bir şeyimiz olmaz ise ne devletten ne insanlardan korkarız bu yüzden özgür olabiliriz.
  8. AS A SKORZ

bugün ingilizce sınavı olduk 60 aldım çok küçük bir hata yaptığım için 25 puan kırıldı beklediğimin altında idi
  9. AS A SKORZ

Allah gerçekten var mı?

kesinlikle insanlar açıklayamadığı şeyleri inançlara bağlıyor
  10. AS A SKORZ

Allah gerçekten var mı?

+1 zaten sözde allahın güçü her şeye yetmezmi madem oyle neden direk cennete gondermıyor buna yanıt olarak imtihan dıyorlar ama neden ımtıhan olalım kı 1666725773 forum tartışmak için var bu konular olmazsa ne olacak!
  11. AS A SKORZ

Allah gerçekten var mı?

biraz sorgulayın zaten sizede çok matıksız gelecek emirleri yapmamızı istedikleri v.b. göz korkutarak ınandırmaya çalışıyor dinler
  12. AS A SKORZ

İntiharın affı var mı?

insanlar intihar etmesin diye dinler bu kuralı koymuş günahmış
  13. AS A SKORZ

DA Forum kullanıcıları hangi marka-model telefonu kullanıyor?

Samsung Galaxy M52 5G
  14. AS A SKORZ

Sahibindendeki adamı bulmak

Sahibindeni ara belki yardımcı olurlar
  15. AS A SKORZ

hayalinizdeki kişi olabildiniz mi?

Ben sürekli olmak istediğim kişiyi hayal ediyorum fakat olmak için sürekli akşam başlayacağım diyorum ve paat bir anda gazım bitmiş.Sürekli bu döngüdeyim hayalimdeki kişi piyano çalabilen spor yapan ve ders çalışan bir kişi sürekli ders çalışmak ve piyano öğrenmek istiyorum. sizin olmak...
  16. AS A SKORZ

idrarım gelıyor ama yapamıyorum

son zamanlarda her zaman olmak istediğim bir kişiliği hayel ediyorum bence bunun da etkısı vardır.Sorunun psikolojik olabileceğini düşünüyorum çünkü evde hiç sorun olmadı bu arada cevabın için teşekkürler
  17. AS A SKORZ

sağol dostum pazartesi okulda deneyeceğim umarım hallederim bu sorunu herhangi bir psikolojik tedavi görmedim ancak sanırım bipolar bozukluğum var internetten araştırdığım kadarıyla.
  18. AS A SKORZ

merhaba dosylar.Ben şuan lise 3 öğrencisiyim lise 2 ye kadar çok rahat okulda yapıyordum lavabomu ama lise 3 de ilk günler iyi idi ama şimdi 1 hafta kadar lavabomu yapamıyoum bugün 1.5 litre su içtim okulda ama yapamadım ve okul çıkışına doğru idrar kesem patlayacak gibiydi çok ağrıyordu evde...
  19. AS A SKORZ

Redditte takip etmemi önerdiğiniz sublar

r/kgbtr r/ateistturk r/muslumanturk r/
  20. AS A SKORZ

Lise değiştirmeli miyim kalmalimiyim

11. sınıfta değiştirme ben değiştirdim kimseyi tanımıyorsun çok sıkıcı geçıyor berbat bir durum
Top Bottom