Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

Müşteri ile konuşmam da gerek yani..🤔
  2. Abdullah Çetin

Yani 4 12 mi öneriyorsun.. 1739377083 Bide büfede ne yapıyorum
  3. Abdullah Çetin

Bölge antalya. Mart civarı açılır kasımda falan kapanır muhtemelen.. çıkışımız olur demek istedim, yoksa açık kalır mı bilmiyorum.. Öğle yemeği için 4 12 çalışmak nasıl avantajlı oluyor?
  4. Abdullah Çetin

Otele girince ne yapacağıma karar verirler muhtemelen.. Otel 600 küsur odalık olması lazım.. 3-11 diye vardiya var mı ki?
  5. Abdullah Çetin

Çevremin dediğine en yakın tarif eden sensin valla.. bende çok zor olmasını beklemiyorum zaten.. İşi kapana kadar ilgileniyorlarsa kafi bana..
  6. Abdullah Çetin

Senin yaptığınla oteldeki servis komisi hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum.. Benimki mutfak olduğu için çalışmak istedim.. Servis komilerine sabır diliyorum.. Sırf garsonların yükünü çekiyorlar.. (Bahşiş de görmüyorlar)
  7. Abdullah Çetin

Şöyle diyeyim, benim haftalık rapora göre günlük ortalama ekran sürem 10 saat.. (Geçen hafta 11'di) Yani, zaten çok fazla ayaktayım ve hiçbir şey yapmıyorum neredeyse.. Çift işi kaç sezondur yapan tanıdıklarım var.. (Yapamaz isem çıkarım max 1 ay sonra dediğin gibi🥲) Sadece bu sezon için...
  8. Abdullah Çetin

Aslında, seçeceğim sabah zaten.. Arkadaşım civardaki bir otele 2. İş için gidiyor.. Acaba bende çift iş yapmak istersem, 8-4+4-12 mi yapsam yoksa 12-8+8-4 mü? Diye düşünüyorum.. Ondan sebep vardiya kolaylığı ve telaşesi için sordum..
  9. Abdullah Çetin

Iş ile sorulan sorular baskı

Kimseye yük değilsen, paran sana yetiyorsa kim ne karışır.. En fazla, gelecek için düşündüğün bir plan proje varsa iş bulmak iyi olurdu..
  10. Abdullah Çetin

Konu dışı seçince ayrı kategoride göründüğünü unutmuşum.. Sabah tekrar açarım konu..
  11. Abdullah Çetin

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var.. Yazarsanız sevinirim, teşekkürler.. 1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak) 2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı...
  12. Abdullah Çetin

Disipline Gittim Ne olur ?

1685986397 Hocam bizim bi arkadaş müdürün odasından kendi telefonunu aldı diye okuldan nakil verildi. Senin işi hayal edemiyorum.
Top Bottom