Arama sonuçları: *

1. Ahmet Kocar

sistemin güncel satış fiyatı nedir

Allah ödeme kolaylığı versin. İnsanın borç yüzünden bir eşyasını satması çok zor gerçekten bunu bende yaşadım. Umarım aldığınız fiyata yakın satabilirsiniz. Durumunuz düzelince bundan daha güzel bir sisteminiz olur İnşallah.
  2. Ahmet Kocar

Sadece kasanın 35k sı vardır. Çünkü 3 tb SSD var, 32gb ram var İşlemci güzel. Sadece psu markası bir tık kötü. 1722123354 Siz kaca toplamıştınız?
  3. Ahmet Kocar

Ekran kartı ne?
  4. Ahmet Kocar

Spor salonunda dayak yiyordum onu dövücem

Değmez usta belli ki arkası sağlam biri seni atmışlar salondan onu değil
  5. Ahmet Kocar

İlk defa spor salonuna başlıcam ne yapmam lazım

Koşu bandına yönlendirirler seni dostum sonra mekik, şınav gibi karın bölgesine yoğunlaşan hareketleri çektirirler
  6. Ahmet Kocar

İlk defa spor salonuna başlıcam ne yapmam lazım

Spor salonuna mı gideceksin evde mi?
  7. Ahmet Kocar

Tarih nefret sebebi olmalı mı?

Onurları ve intikamları her şeyden önemli olan japonlar bile atom bombası yüzünden bir milletin başına gelecek bilecek en kötü senaryoyu yaşamalarına rağmen, bir şekilde yüreklerinde yanan yangına taş basıp Abd ile normalleşmeye sonrada barışa gitti.
  8. Ahmet Kocar

Tarih nefret sebebi olmalı mı?

Tarihi sorgularken şimdiki zamanı baz almalıyız. Önceden yaşanan olaylardan, acı tablolardan insanlık sıyrılamasaydı 2. dünya savaşı asla bitmezdi milletler hem kendi sonlarını hemde dünyanın sonunu getirirdi.
  9. Ahmet Kocar

Kastamonulu Olanlar Bakabilir Mi?

Halk otobüsü sitesinde yazdığına göre 9 da başlıyor. Ama 2 ay öncesinin çetelesi bu. http://www.kastamonuozelhalkotobusu.com/havalimani/ Bu resmi whatsapp hatları buradan mesaj yoluyla ulaşırsan en güncel bilgilere ulaşırsın...
  10. Ahmet Kocar

Kastamonulu Olanlar Bakabilir Mi?

Özel halk otobüsü seferler düzenliyor. Ama saatleri oldukça seyrek. Zamanın yoksa bir taksiye binip, seni otobüs durağına yakın bir noktaya götürmesini talep ederekte otogara gidebilirsin. Otogar kuzeykent'de, havalimanıyla arasında 18km yol var. Taksi çok pahalı tutar. Taksiciye beni en yakın...
  11. Ahmet Kocar

Uyguna alinabilicek islemciler

+18 forum mu sandın burayı birader ??
  12. Ahmet Kocar

dolar mı düştü ne bu fiyatlar?

Bu dönem Faizler yükseldi ekonomideki pürüzler bu dönem daha az. Karamsar tablo daha az. Dolar 3 aydır sabit ilerisi pozitif görülüyor bunun böyle devam edeceğini firmalarda biliyor.
  13. Ahmet Kocar

dolar mı düştü ne bu fiyatlar?

Kanka piyasada talep yok ellerinde kaldı sistemler mecbur satıp sermaye topluyorlar. Rtx 5000 serisi gelince rtx 4000 lerin yüzüne bakılmayacak. Ayrıca önümüzde 5 ay yaz var. Yaz aylarında enflasyon daha az artar turizmden para girer ülkeye dolar yükselmez yani bu 6 ay.
  14. Ahmet Kocar

Arkadaslar sizden cok acil bir yardım istiyorum (GMAİL)

Ets indirimi 30 mayıs'ta bitiyor geç kalmış değilsin
  15. Ahmet Kocar

Vatan Bilgisayar staj başvurusuna ne zaman dönüş yapar?

Stajın seneye ise sen çok erken başvuru yapmışsın bakalım ne diyecekler gelişmeleri aktarırsan sevinirim. Staj yerini önceden ayırtman çok akıllıca bakalım son söz söz firmada tabi.
  16. Ahmet Kocar

Vatan Bilgisayar staj başvurusuna ne zaman dönüş yapar?

Herkese attıkları copy paste mesaj. 2-3 gün içinde olumlu veya olumsuz dönüş atarlar.
  17. Ahmet Kocar

sağlamlisans ödeme yapamıyorum

Site güvenilir dostum sağlamlisans gibi buradan almayı deneyin.
  18. Ahmet Kocar

Kabasakal'dan almayı dener misin?
  19. Ahmet Kocar

Kabasakal'dan alabilirsin daha uygun fiyatlar ayrıca güvenilir. https://www.kabasakalonline.com/urunler/869/isletim-sistemleri
  20. Ahmet Kocar

bu kupon tutarmı idda

Çok maç oynamışsın tutmaz. 3 maç banko oynayacan çok ucarsan yatıyor kuponlar 1716025397 7 oran çok az bide. 6 maç bilcen 7 oran mı Alcan.
Top Bottom