Arama sonuçları: *

1. A

İnternette Ad Soyad paylaşmak tehlikeli mi?

Nickim 🤨
  2. A

Kendimi Aşşırı Şanssız Hissediyorum

Ayın 15'inden sonra açık betaya girecek, yani satın alabileceksin.
  3. A

Kutuplarda Overclock Yapmak

Bahsi geçen değerler sıvı nitrojenle bile zor yapılıyor, pek olası gelmedi bana. Sıvı nitrojenle yapılan:
  4. A

İTEM SATIŞ BANA DAVA AÇICAKMIŞ

Hesap satışı zaten legal bir şey değil, bir şey olacağını zannetmem. Yine de hazırlıklı olun, müşterinin derdi neymiş sorun bi'.
  5. A

Minecraft Fps sorunu

Oyunu harici ekran kartınızla başlatın.
  6. A

Şu soğuk kış aylarında eskiden odamı ısıtan pc mi özledim :D

Şu yazıları profile yazsanız daha iyi olur, boşuna konu kirliliği bence. Ayrıca, özlediyseniz bende benzeri var. Güncel PC -odayı ısıtmayan- niz ile değişim yapabilirim :)
  7. A

Sanırım küçük bi yapay zeka yaptım

If-else ise yapay zeka demek şu an için yapay zekaya hakaret olur :) Elinize sağlık, projeyi görme imkanımız olsa daha iyi yorumlayabilirdik. Aferin.
  8. A

sizlerden öneri almıştım, şimdi hangisini indireceğim ?

Beta sürüm, kararlı olmayan sürümdür. Daha eksikleri normal sürüm gibi giderilmemiştir. Tavsiyem normal sürüm, Davinci Resolve 16'yı kurmanız.
  9. A

Bu soruyu çözene helal olsun.

Bunu çöz: https://en.wikipedia.org/wiki/Hadwiger%E2%80%93Nelson_problem
  10. A

"Cevap yazılmamış konular"ı ihmal etmeyin!

O konuda haklısınız, sırf mesaj kasmış olmamak için yanlış bilgi vermemeye de dikkat edelim tabi :)
  11. A

Konu dışında mesaj kasmaktansa faydalı yerlerde kasmak tabii ki daha iyidir. Yaptığınızda bence bir sakınca yok :)
  12. A

Ben böyle bir saygısızlık GÖRMEDİM !

Tartışmaya katılmayayım dedim ancak birkaç keredir tekrarlıyorsun. Ne olursa olsun birine münafık demenin dinden çıkardığından haberin yok sanırım. Onların kendi eğlencesine niye karışıyorsun, dinin varsa kendine sakla. Ben de müslümanım ancak şunlara "gülüp geçiyorum". Boş videolar işte...
  13. A

Sizce okullar açılsa bile sınav olurmuyuz?

Okullar açılmasa bile sınav olacağız.
  14. A

forumda rank nasıl atlanır

Mesaj sayısına göre diye biliyorum.
  15. A

İphone kulaklığı pcde kullanma

Combo jacka sahipseniz ve mikrofonu da kullanmak istiyorsanız şöyle bir dönüştürücüye ihtiyacınız var: https://www.hepsiburada.com/oem-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-kablo-3-5-mm-disi-to-2-x-3-5-mm-erkek-p-HBV00000NHJWJ
  16. A

Sultan papağanıma isim arıyorum.

Ertuğrul.
  17. A

377 sayfalık konu birikmiş, her sayfada 15 konu var. Cevap verilecek 5655 tane konu var.
  18. A

Sadece 56 kişi görmüş :eek: Biraz uplasam mı ne yapsam? Birikmiş çok fazla soru var, 6 ay geçmemiş soruları yanıtlarsak ceza da almayız.
Top Bottom