Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Technopat'A girilmiyor

Başka dert vermesin.
  2. AntremanKoçuMünir

1080P için TvBox Tavsiyesi

Bütçem fazla yok. TV akıllı değil ve tvbox almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bütçe 750tl
  3. AntremanKoçuMünir

İslam dininde müzik haram mı?

Şimdi Neşet baba ile Uzi gibi gereksiz birisini aynı kefeye koymak olmaz. Haram diye net kesin bir tabir kullanılamaz. Ancak ibadetlerini aksatmana neden oluyorsa günah olabilir.
  4. AntremanKoçuMünir

(ÇÖZÜLDÜ)Notebook Vida GG oldu

Evet her yorum için teşekkürler. Evde gördüğüm metal törpü (eğe) ile vidayı düz tornavida şeklinde açabilecek şekilde törpüledim. Hatta biraz daha törpülesem vida kendi kendine kopacaktı 😂Sonuç olarak düz tornavida ile açtım. ✔️
  5. AntremanKoçuMünir

Yok hocam ince yıldız şeklindeydi. Elimde Bosch marka tornavida seti var ve ucu uyuyor ama bir tarafı ufaktan boşta kalıyordu. Fabrikasyon gelen vida yalama olmaya müsaitti. İki üç denerken bu hale geldi. En kötü ihtimal bilgisayarcı ya götürüp vidayı çıkartmak. Vida kenarına bir düz çizgi...
  6. AntremanKoçuMünir

Evet beyler toplanın size zahmet. HP marka cihazın içini açıp SSD değiştireyim dedim. Vida o kadar ince ve narin bir yapıdaydı... Bir kaç denemeden sonra bu halde. Bant ve lastik denedim ama yuvarlak yapıda bir halt olmadı. Başka tavsiyesi olan var mıdır ?
Top Bottom