Arama sonuçları: *

1. A

Dilencilere Para Veriyor Musunuz

dilencilere değil de metroda bi adam geldi hiç unutmam kemik kanseriymiş ayağı taş kesilmiş yara bere nakil olmazsam kesecekler ayağımı diye para topluyordu para verdik topluca adam oturdu ağladı hayatımda ilk defa tuhaf oldum
  2. A

Klozet vs Alaturka ANKET

jakuziden çıkıp manzaraya karşı klozette oturup sç çok güzellllllllllll
  3. A

Technopat Forum Kadar İğrenç Bir Forum Görmedim

caps kullanmış banlayın arkadaşı :ROFLMAO:
  4. A

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

öldür ne diyem
  5. A

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

büyük bir savaşa girsek cidden sıkıntı onların da gitmesi gerek en kötü bedelli gibi 1 ay çünkü kadın çocuk ayırt etmeden vuracaklar erkeklerin de 3 aya düşmesi lazım askerlik
  6. A

Türkiye'de illere göre hoş sohbet arkadaşı fiyatları yayınlandı hayırlı olsun

bunu asla unutmayın gönülden verenin tadı başka paralı olan saati gelir gider:ROFLMAO:
  7. A

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

iyi biriymiş dua et bize denk gelen sana da gelebilirdi seni değil ilgini sevecek seni değil verdiğin değeri sevecek bütün ihtiyaçlarını giderdikten sonra seni hiç sevmedim senden kurtulmak istedim deyip başka birine gidecek yanında senin hayallerini duygularını ümitlerini yaşama sevincini alıp...
  8. A

Internet cafe sahibinden dayak yedim

yani bişey diyemem milleti bu duruma sokanların allah belasını versin...
  9. A

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

çalışma dicem yakında anlarsın :ROFLMAO:
  10. A

Efendim benide söyleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
  11. A

teşekkürler efendim ben medeniyet doğmadan 5 dakika önce doğmuşum magara kapımı açmışım(ironi nedir araştır) kaldırımda bana çarpıyorsa kaçarım :ROFLMAO:
  12. A

LAN GELİR DÖVERİM SİZİ BAK ERKEK ERKEGE DESTEK OLMAZI LAZIM SİZ KAVGA EDİYORSUNUZ YOLDA KADIN SÜRÜCÜ GÖRÜNCE KAÇMIYOR MUSUNUZ :ROFLMAO: KALDIRIMDA BANA ÇARPTI DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ:ROFLMAO:
  13. A

sana ne içtin yazacaktım ama DEMACİA DAN KOVULMAKTAN SİHİRDAR VADİSİNDEN ATILMAKTAN KORKTUM :ROFLMAO:
  14. A

eşit olduğumuzu kim söyledi garip varlıklar ben çözemedim çözen varsa bana söylesin ilgilenirsin ilgilenme seversin sevme alttan alırsın adam ol der yanında iki üç hareket yaparsın çocuk musun aldatır affedersin neden affettin gurursuz musun der kendilerini hayvan gibi davrandığınız zaman...
  15. A

En sacma/anlamsız anınız ?

yolda yürüyorum kafama tahta düştü etrafımızda yerleşim yeri yok allah bana lütfetti sonuç 9 dikiş atıldı:ROFLMAO: bi tane daha var rüyamda ayağımı kırıyordum uyandığımda aynı yerde kırdım :ROFLMAO:
  16. A

Vergi'den Kaçınılır mı???

harbiden çok güzel olur böyle adan olacak offf birleştir :ROFLMAO:
  17. A

başka resim yeterli :ROFLMAO:
  18. A

ALO POLİS Mİ :ROFLMAO:
  19. A

var dicem daha cevap vermicem :ROFLMAO: ne nasıl diye sorma
  20. A

Sahibinden 2. El Ürün Satarken Neye Dikkat Edilmeli?

param güvende ile sakın satma anakart sattım tamam mı içinde kablosu eksikti dedim de yok diye ürün eline ulaştı eşşek bios güncellememiş çalışmadı sonra anlattım çalıştı çıktı kablolar eksik bana para vereceksin 500tl yok dedim o zaman iade edecem dedi ürün çalışmıyor bozuk gönderecek aklı...
Top Bottom