Arama sonuçları: *

1. Arda Özdamar

Elektriğe zam falan mı geldi?

normalde 350 civarı bu ay 420
  2. Arda Özdamar

Piyasa iyice çöp oldu

3. Arda Özdamar

Telefon modelinizi söyleyin

Samsung s10 lite
  4. Arda Özdamar

Hangi telefonu kullanıyorsunuz ve neler yüklü ?

samsung s10 lite lol mobile ve asphalt 9 oynuyorum gerisi sosyal medya vb
  5. Arda Özdamar

Arkadaşlar Toggun Başlangıç Fiyatı 180000 Tl

180k olmaz fiyat c segment suv diyor 180k ya c suv yok b suv bile yok neredeyse c suvların sıfır fiyat ortalaması 400 500k bide bu elektrikli olucak yani hadi yerli falan desen en az 300k dan başlar
  6. Arda Özdamar

Bilgisayar masası alma

genişlik 100cm az bence rahat olsun istiyorsan 120cm iyi olur
  7. Arda Özdamar

Bilgisayar masası alma

2. olan güzel bence ama masanın eni 60cm standart ama bence 70cm olanı bulmaya çalış 60cm üstünde mönitör falan koyunca ders çalışma alanı az oluyor bence ben o yüzden özel yaptırdım
  8. Arda Özdamar

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

linkdekine bütçem yeter iyi bir macun mu sıkıntı çıkarırmı ve uzun ömürlümüdür
  9. Arda Özdamar

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Termal macundan anlamıyorum kaliteli bir şey önerebilir misiniz?
  10. Arda Özdamar

ŞOK MARKETTE SATILACAK RAMPAGE OYUNCU KOLTUĞU

yarın sabah gidip hemen almayı düşünüyorum aklıma yattı 900tl ye oyuncu koltuğu yok markalı peki uzun süreli oturmada terletme falan yapıyomu deri
  11. Arda Özdamar

gerçekdir ya çakma satmazlar heralde çünkü o gün rampage nin bütün ürünlerinden geliyor anlaşmışlar heralde
  12. Arda Özdamar

Çarşamba günü şok da 900tl ye rampage oyuncu koltuğu satılcakmış kullanan bilen var mı internette baktım çok satılan bi modeli değil ve 1tnae video bulabildim sadece internette normal fiyatı 1400 1500 civarı şok da 900tl olması çok ucuz geldi o fiyata daha iyisi yoktur heralde alınır mı
Top Bottom