Arama sonuçları: *

1. A

Otomasyon işi yapılır mı

Bizim burada bi abi var o benle ayni bolumden mezun bana işin güzel olduğunu ama ilk zamanlar belki asgari bile vermeyebilirler dedi o mesela gurcistana gitmişti is icin en son babasida elektrikci ve parasi daha fazla oldugu icin elektrikten devam ediyo
  2. A

Otomasyon işi yapılır mı

Hocam benim düşündüğüm iş makinalari plc vs montajını yazılımını vs yapmak 1730329034 Ayrıca dediğiniz gibi bu kadar az maaş için ogrenmeye degermi zaten ciraklikta bazilari asgari ucret bile vermiyor 1730329111 Bu iş yerine kuzenim bedasta sayac acip kesme de calisiyor 26k maaş sizce oraya...
  3. A

Otomasyon işi yapılır mı

Sence güzel bir iş mi
  4. A

Otomasyon işi yapılır mı

Lise Endüstriyel bakım onarım mezunuyum sizce otomasyon işi yapılır mı? geliri şartları vs.nedir
  5. A

Ön çapraz bağ ameliyatı msü veya polisliğe engel mi

TEŞEKKÜRLER gayet açıklayıcı olmuş 1726681309 emin değilim ama araştırdığım kadarıyla eğer hareketlerimi zamanında yaparsam 6 ay sonra eskisi gibi kullanabilirim dizimi fakat 6 ay sonra iyi bir spor yapmam lazım teşekkürler cevabınız için
  6. A

Ön çapraz bağ ameliyatı msü veya polisliğe engel mi

1 yıl kadar önce sağ ön çapraz bağlarımda yırtık vardı bu yıl doktora gittiğimde tamamen kopmuş gibi gözüküyor dedi büyük ihtimalle ameliyat olacağım fakat bu yıl msü veya polisliğe girmeyi düşünüyorum buna engel olur mu
  7. A

18 yas alti kahvehane(kiraathane) yasak mi

Saol kardeşim
  8. A

Okey oynuyoruz
  9. A

Kanki kahvehane yani yanlis yazmisim pardon
  10. A

Ne alaka