Arama sonuçları: *

1. Armanc

Karnemi düşürmüşüm bilgilerim bulunabilir mi ?

İnşallah hocam :>
  2. Armanc

Hacetepe olabilir, Fizik Tedavi ile alakalı bir şey istiyorum. Üniversite de tanıştığım kişiler ile bir araştırma kurumu tarzı bir yer açmak gibi bir hayalim var :>
  3. Armanc

Bizim orada Anadolu lar ile aynı okul içindeyiz ama ben kendi halimdeyim zaten kimseyle sorunum yok şu an :>
  4. Armanc

Bir de hocalar ile her öglen arası mescidde topluca namaz falan da kılıyoruz o imkan da var.
  5. Armanc

Evet hocam burs ile Hürriyet Koleji Fen Lisesi'ndeyim (Özel olduğuna aldırmayın puanları arttırmayan hak yemeyen okullardan biri olduğunu düşünüyorum.) Şu an 10. sınıfım 😅 1737116100 @Ricardo Andrade Quaresma hocam?
  6. Armanc

Aslında 1. Olmamdan değil de bence Big Read e katılmamdan da olabileceğini düşünüyorum. Bu yıl da katılacağım :>
  7. Armanc

Okul 1. siydik hocam :)
  8. Armanc

Hocam ben 9. Sınıfın 2. Dönemi karnesindeki Onur Belgemi kaybetmiştim 1. Dönem var ama 😅
  9. Armanc

Eski Arkadaşım Hoşlandığım Kıza Aşıkmış..

Kelebek gibi uç, arı gibi sok!
  10. Armanc

Profil Photo Önerisi Olan Var mı Ve nasıl lakap buluyorsunuz?

Yok Hocam pp yanında lakabı da nasılsın buluyorsunuz demiştim ama alakasız olmuş cidden 😅
  11. Armanc

Neden Tayyip'e oy vermemeliyiz?

O seçilse kıymanın kilosu 1000 TL olur :kekw:
  12. Armanc

Profil Photo Önerisi Olan Var mı Ve nasıl lakap buluyorsunuz?

Hocam çok saçma biliyorum ama nasıl bir Pp yapacağımı bulamadım. Hiç lakabım falan yok (bütün hayatım bla bla bla XD) Cidden nasıl buluyorsunuz bu pp ları ve lakapları?
Top Bottom