Arama sonuçları: *

1. Ashoun

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Ben de bi kere bozuk metreyle ölçmüşüm kendimi 1.70 çıktım diye bunalıma girmiştim bide ölçenin de marifeti var bu işte
  2. Ashoun

DİZİWATCH KAPANDI⚠️⚠️⚠️

animecix var şuan kulağa hoş gelen
  3. Ashoun

Kolunuza Faça Attınız MI

kokoreç sevmiyorum
  4. Ashoun

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

ne uzatıyon o zaman boşa oyalama kızı
  5. Ashoun

sen kızı istemiyon gibi kanka
  6. Ashoun

hala manitası varsa uzak dur zaten böyle biriyle olmaz ama boştaysa oyna kardeşim arkandayız 🤳🏿
  7. Ashoun

olum naptın sen akpojdsnojpdsamdsao komik bir şekilde verdiysen hala umut var bence ama öküz gibi verdiysen yanına yaklaşmaz çok fena savuşturmuşsun
  8. Ashoun

Ümraniye semalarına helikopterle resim çizen şahıs

şiş çekti canı herhalde büyük adammış
  9. Ashoun

Değerli arkadaşlar, kızlardan korkmayın

Ben samimiyeti biraz fazla kaçırıp boynuma dolarım dedim kanka oluyoruz galiba.
  10. Ashoun

AVM'lerde ki oyun merkezlerinde nasıl oyun oynanıyor?

kart alıp bakiye atıyonuz biz 1100 liraya 2600 kredi almıştık 1 saat falan anca dayandı o da çarpışan araba falan derken çoğu kişi bireysel bir şey yapmadı 400 liraya falan eğlenirsiniz ve reşit olarak garipsenmezsiniz 9 tane dağ ayısı olarak gittik gram utanmadım.
  11. Ashoun

Valorant Edit Nasıl yapabilirim

bir sürü video izleyip öğrenmen lazım programın başına oturayım dersen soğuyup çıkarsın önce eğitimini al sonra yapmayı dene.
  12. Ashoun

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

o7 üstadım eline emeğine sağlık mis gibi olmuş vücudun. Yağ yakarken nasıl bir yol izledin 186 130 kilo falanım şuan ve eve ciddi bir bağlılığım var 1 hafta diyete uyup spor yapıp salıyorum bir türlü tam başlayamıyorum ciddi bir irade sorunum var ufak da olsa bir tüyo verirsen sevinirim.
  13. Ashoun

Sevdiğim kızı nasıl unuturum

nasıl kötü oluyon mesela hocam hiçbir anlamı yok bovşer konuşma
  14. Ashoun

takmışsın işte yeni şeyler gör geçir anlarsın zaten onunla da konuşma ayrıca olmuyorsa olmaz gülüm
  15. Ashoun

etrafında sadece o kız var büyük ihtimal başka kızlarla takıl onlara da aşık olursun bir süre sonra boşverir geçersin
  16. Ashoun

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

ben de bi 9 10 kere dava yediğimi duydum haklı bir şekilde sövüyorum diye hiç de kağıt mağıt gelmedi valla 3 4 yıl oldu
  17. Ashoun

Lossless Scaling Kullanımı ve Deneyimlerim

görüntüyü çok zortlatıyor ben hala bu uygulamanın getirdiği kalitesiz görüntü ve gecikmeyi onaylamıyorum
  18. Ashoun

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

şuan yaptıkları yasadışı bir şey başkasının adına çalışıyorsun sigortan yok bir şeyin yok paranı vermeseler ya da sana bir şey olsa motorda falan hiçbir şey karşılamayacaklar
  19. Ashoun

6.5k TL İle Nasıl Değerlendirme Yapılır?

Altın yap geç hocam uzatmaya gerek yok parayı tl olarak tutma yeter
  20. Ashoun

Arkadaşıma ne hediye almalıyım?

2 kupa bir paket yeşil çay al hocam havalar soğudu tatlı tatlı içsin
Top Bottom