Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Uyumaktan Korkuyorum

Uyku hapı al diyeceğim fakat zararlı mı bilemiyorum uyku hapı alırsın bir problem olmadığını görünce gider herhalde bu korku olmadı psikoloğa git
  2. Ata Şen

LGS zor mu acaba? Bakar mısınız

2 sene önce girdiğin neredeyse teog ayarında olan 2019 lgs siydi onu ayrı kategoriye almak lazım
  3. Ata Şen

X BOX Series X mi Toplama PC mi ?

o zaman ps5 ide düşüneyim teşekkürler yorumunuz için
  4. Ata Şen

yanlış anlamayın xbox fanboyu değilim xbox hem 6900tl hem gamepass var ayrıca daha güçlü olduğu için bana daha yakın geldi ps5 9000tl öncesinde ps özel oyunları hiç oynamadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum sizce oyunların kaitesi xboxun güç farkını fiyatını ve oyunların fiyatını kapatır mı ?
  5. Ata Şen

ps 5 her oyun 600 tl civarı ki bunlar ucuz olaanlar 800t ye oyun var xbox da game pass olayı varmış
  6. Ata Şen

pc yi oyun için toplayacağım öncesinde pc bakıyordum sonra x box ve ps5 daha ucuza daha yüksek performans diye onu tercih ettim fakat çoğu kişi bana pc al dedi bir de xbox gamepass deki oyunar çöp dediler
  7. Ata Şen

film dizi değil de fps oyunları için iyi olabilir aslında 6ky gtx 1650s sistem toplanmaz ama 10100f monitör de var
  8. Ata Şen

neden o pc yi neden kullanayım xbox varken
  9. Ata Şen

nedenlerinden bahseder misiniz bildiğim kadarıyla xbox da 4k 120fps oynanıyor her oyunda olmasada 1613394326 6800xt okadar performans veremez
  10. Ata Şen

1. Opsiyon : Series X + LG OLED 55CX6LA https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu-siyah-1-tb-ithalatci-garantili-p-HBV000014Q7XD?magaza=DOHA%20ELEKTRON%C4%B0K&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.58.9&wt_pc=akakce.c.k.pc...
  11. Ata Şen

Konu açma spam uyarısı

Az önce aorus b550 pro anakart bios flashback özelliği ile ilgili soru sordum, cevap gelmeyince yükselttim günlük yükseltme hakkım bitince beli bir süre daha bekledim e cevap gelmedi ben de yeni konu açtım aynı olarak ve bana uyarı geldi bence bu çok saçma günlük yükseltme haklarının artması...
  12. Ata Şen

Technopat onay nasıl vereceğim

teşekkürler 1611304212 technopatta yazdığım mesaj görünmediği için olabilir mi raporladım yetkililere bildiricem
  13. Ata Şen

Technopat onay nasıl vereceğim

Genel görünüme açılmadan önce onay bekliyor. konu açtım ve böyle bir şey çıktı nasıl onay verip herkese açacağım
  14. Ata Şen

Başlığın yanına nasıl yardım çözüldü yazılabiliyor

knk monitör bilgin var mı 1611302767 sabahtan beri konu açıyom ykseltiyom takan yok
  15. Ata Şen

Top Bottom