Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.

Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden 29.03.2024 tarihinde HP Omen laptop satın aldım. 4 ay sonra ekran kararma sorunu başladı. 6. Aya yaklaşırken çok sık olmaya başladı ve laptop kullanılmaz hale geldi. En son 25 eylülde tamamen açılmadı. 26.09.2024 tarihinde HP nin yetkili servisi BDH'a...
  2. AvengedSevenfold

Şirket için eSIM Operatörü seçimi

Selam arkadaşlar, şirket işlerinde kullanmak üzere yeni bir hat alacağım, eSIM olsun istiyorum. Tarife olarak mümkün olduğunca ucuz olması daha çok işime gelir, 1000 dakika 5 GB 250 sms gibi bir tarife benim için oldukça yeterli olur. Turkcell’de bu fiyattaki bir tarife 240 TL, biraz pahalı...
  3. AvengedSevenfold

Fiziksel Sim’den eSim’e geçiş ?

Merhaba, 2 ay önce Türk Telekom operatörüne geçmiştim fakat geçerken sim kartlı bir şekilde geçmiştim. Şimdi telefonuma farklı bir operatörden hat alacağım ve bu operatör eSim desteklemediği için mevcut operatörümü eSim’e geçirmek istiyorum. Türk Telekom’un eSim desteklediğini biliyorum fakat...
  4. AvengedSevenfold

75-85inç arası TV önerisi

Merhaba, evime yakın zamanda televizyon alacağım 75.000₺ bütçem var. Samsung, LG ve Philips öncelikli olarak bakıyorum. Almışken mevcut ekran teknolojisi en iyi neyse o olsun istiyorum, sanırım en iyisi OLED. MiniLED, QLED, Neo QLED gibi seçeneklerde görüyorum, bunların birbirinden farkı nedir ...
  5. AvengedSevenfold

Para gönderirken ismi yanlış yazmak

Merhaba,bugün bir IBAN’a para gönderirken maalesef başıma talihsiz bir olay geldi.İsmi,IBAN’ı doğru yazıp soyadının iki harfini yanlış yazmışım.Para gideli 1 saat oldu hala gelmedi,FAST ile İşcepten gönderdim.Bu para nereye gitti,yine aynı IBAN hesabına transfer olmuş olabilir mi ? FAST işlem...
Top Bottom