Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Spotify bedeva premium bildirimi geliyormu

boş karttan nasıl çekebilir kanka akıl var mantık var
  2. BSTXN

Yanny mi Laurel mı Duyuyorsunuz?

ilk defa görüyorum mu dedim?
  3. BSTXN

Yanny mi Laurel mı Duyuyorsunuz?

Çok eski olay ama yine karşıma çıktı. Baya şok oldum 15 dakikadır aralıksız yanny duyuyodum bi anda laurel'a dönüştü ve 20 dakika falan sonra hangisini istersem onu duymaya başladım.
  4. BSTXN

Bu videodaki sesi nasıl yapabilirim

neden konuyu bu kategoriye açtınız?
  5. BSTXN

Exxen 7 gün ücretsizden sonra para kesiyor mu?

Satın almak için kartta para olması gerekiyor muş şimdi satın alsam 7 gün sonra beğenmezsem iptal edersem para geri gelir mi?
  6. BSTXN

Arkadaşlar Sınav Olucakmışız

bu saatten sonra iptal olma ertelenme falan olasılığı var mı arkadaşlar ona göre çalışıcam
  7. BSTXN

Sanatçı Nick'i önerisi

o zaman iyi, hayırlı streamler
  8. BSTXN

Sanatçı Nick'i önerisi

Nicki fln bilmem de eğer paralı bir distrübütör'e (distrokit vs.) atcaksan sıkıntı olmaz da, spotify'a beleş yükleyen sitelerde aynı siteyi kullanan senle aynı isimde bir sanatçı olursa senin şarkıların o profile yüklenebiliyo, sonra distrübütöre mail atarsan anca düzeltiyolar.
  9. BSTXN

N11.11 kuponları alınabildi mi?

aynı şekilde
  10. BSTXN

Hangi beat daha iyi?

1 2 1604697963 ABI herşeyi kendime ait 1'in, soundclouddan kaldırılmış şuan çalıntı diye. İnsta link koydum mecbur.
  11. BSTXN

DA-SİSTEM3'ü olanlar bi bakabilir mi?

abi delircem ya
  12. BSTXN

:( driver kurarken direk next next diyerek mi kuruyon hızlı kurulumdan, yoksa özel kurulumdan temiz kurulum mu yapıyon, belki onla alakalıdır ben temiz kurulum yapıyom
  13. BSTXN

csgoda fps düştü mü güncelleyince, bir de onlineda bazı yerlere,dağlara falan çıkınca fpsin düşüyo mu 30 40lara galiba bu sorun driver güncelleyince düzeliyo ama.
  14. BSTXN

bakmadım ama sanmiyorum
  15. BSTXN

gta online oynadın mı hiç? veya ekran kartını güncelliyip csgo girdin mi? ssd farklı benim yükseltip aldım.
  16. BSTXN

441.08 , şuan bunu kullanıyorum windowsun otomatik kurduğu driver, csde fpsimi düşürmüyo bu driver, onun dışında şuanki en son driverı denedim en sondan bi öncekini denedim en sondan 4 öncekini denedim aynı sorun, acaba ben driverları özel kurulumdan temiz kurulum yaptığım için sıkıntı çıkıyo...
  17. BSTXN

şaka yapıyorum, olanlara yazcaktım direk sorunları o yüzden eklemedim şimdi herkes görsün diye ekledim 1603214267 abi konu dışına açtım bakmıyo tabi kimse
  18. BSTXN

o kadar konu açtım ki artık tüm forum biliyodur diye düşündüm :D ekliyorum
  19. BSTXN

Benim yaşadığım sıkıntıları yaşıyolar mı merak ediyorum ondan konu açıyorum sisteme sahip olanlar lütfen özelden mesaj atabilir veya buraya yazabilir mi? (Özellikle r5 3600'lü olanlar bakarsa sevinirim.) https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem3-itopyaya-goenderiyim-mi.172504/#post-1707345
  20. BSTXN

Cs go da Drop Oluyor.

r_dynamic 0 yaz komuta, bide bende ekran kartı driverı csde fps düşürüyo dust 2 70 60 alıyorum yeni driverlarda, şuan 441.08 windowsun kurduğu driverı kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı csde
Top Bottom