Arama sonuçları: *

1. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

sana etmemiştim ama uyarı almısım oyüzden anlamadım
  2. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

yazma sen diyip ne diyosun dediğimde devam et demen hoş değil arkadaşım. yani bunu anlayabiliyor olman lazım
  3. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

biraz konuşmasını ögren hem öneri istiyosun yazıyoruz değişik değişik triplere giriyosun
  4. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

ne bu tripler birader yaşın kac aw
  5. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

? ne diyon knk
  6. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

kanka unisex kadın yazdıgına bakma 1694780141 sanki çiçek böcek var bide ayakkabıda **
  7. Bakiki

2k' ayakkabı önerisi

https://www.adidas.com.tr/tr/ny-90-ayakkabi/GX4464.html 1694779735 çok çirkin la
  8. Bakiki

Doğum Günü Hediye Önerisi (Harry Potter?)

git starfield al skyrim seviyosa onu da sever 1694779606 fiyatını simdi gördüm pahalıymıs **
  9. Bakiki

Parfüm önerilerinizi alabilir miyim

Xllslslslxms eyw dostum
  10. Bakiki

Neyin muadilleri oluyor bunlar biliyo musunuz
  11. Bakiki

Bargellodan alacağım nispeten ucuz diye ama bildiğiniz 250 tlyi aşmayacam orjinal veya Bargello parfüm öneriniz varsa alabilirim 1694281170 Aşmayacak*
  12. Bakiki

EYT Belgelerde Neden (Ölüm) Yazıyor ?

Hayır normal herkes gibi başvurduk. Bilgisi olan varsa yazabilir mi neden böyle
  13. Bakiki

EYT Belgelerde Neden (Ölüm) Yazıyor ?

Aşşağıdaki görselde parantez icinde ölüm yazıyor bu ne demek
  14. Bakiki

Sosyal Konut Projesi Hakkında

Arkadaşlar bu projeye başvururken sizce benim tc'm ile mi başvurmak mantıklı yoksa babamın mı? bilenler cevapalrsa sevinirim
  15. Bakiki

Sizce mülteci sorunu mu ekonomi sorunu mu?

tamam
  16. Bakiki

sığınmacılar yüzünden ev kiraları arttı, insanlar iş bulamıyor türk işsiz kaldı, 100 milyon dolar bu sıgınmacılara veriliyor, ve daha da artıyor, sağlık hizmetleri bunlara bedava, gıda bunlara bedava. biz bunlara para verirken bunlar her şeyi bedava alırsa tabii ki ekonomi bunlar gidince düzelecek...
  17. Bakiki

kesinlikle sığınmacılar" sorununu çözerdim artık ülke olarak en büyük sorunumuz bu yakında iç savaş bile çıkabilir. Üstelik sığınmacıların ülkeye ekonomik olarak yükü aşırı fazla onlar gittikten sonra zaten ülke ekonomik olarak illaki kendini toparlar
Top Bottom