Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

incehesap ürün iadesi

selamlar, arkadaşlar kendime rx5600xt almıştım gaming gecesinden ama seneye sınavım olucağını, pcde bir lol tarzı oyun oynadığımı ve elime biryerden ps4 geçme ihtimalini göz önünde bulundurursak iphone 11 veya xr almaya karar verdim, neyse ben bu ürünü nasıl iptal edebilirim? iptal diye bir...
  2. Barney Stinson

Göz problemleri

Umarım bulabilirim boş yer zaten kuledibi göz hastanesine gitmeyi planlıyorum türkiyenin en iyi göz hastanesi olarak geçiyor ama hiç boş yer yok. 1590437329 Işık çakmaları derken benim bildiğim böyle sanki parlıyor gibi oluyor durduk yere öyle olmuyor bende. 1590437439 Uçuşan olmuyor gifteki...
  3. Barney Stinson

Göz problemleri

Çok tuz kullanıyorum oda olabilir.
  4. Barney Stinson

Göz problemleri

Sizdede aynı durummu karıncalanma oluyormu?
  5. Barney Stinson

Göz problemleri

Aydınlatırmısınız hocam ve sizdede aynı durummu oluyor? @evilmb
  6. Barney Stinson

Göz problemleri

Umarım olmaz 😀
  7. Barney Stinson

Göz problemleri

Buda oluyor ama çok değil. Zaten herkeste olan şeymiş bu galiba.
  8. Barney Stinson

Göz problemleri

Dediğim gibi tabii ki gifteki kadar çok değil.
  9. Barney Stinson

Göz problemleri

Geceleri çok oluyor gündüz az ama oluyor.
  10. Barney Stinson

Göz problemleri

Bilemiyorum ama çok korkuyorum arkadaşlar ya geceleri uyku bildiğin haram oldu randevuda alamıyorum hiç boş yer yok 4 gündür bakıyorum.
  11. Barney Stinson

Göz problemleri

Zaten gideceğim ama en azından gidene kadar korkularımın bir sonuca varmasını bekliyorum olumlu veya olumsuz. 1590436686 Uçuşan derken? Bu arada gifteki kadar çok değil arkadaşlar.
  12. Barney Stinson

Göz problemleri

Evet. Başlamadan bu sorun uzun süre günde belkide 10saat telefon ve televizyona baktım :( 1590436526 Gidiceğim ama randevu için boş yer bulamadım hala.
  13. Barney Stinson

Göz problemleri

Selam arkadaşlar, yıllardır geceleri etrafa falan baktığımda böyle nokta nokta görüyorum bazenleri. Ama şu son 4gündür arttı gündüzleride aynı şekilde oluyor gifte attığım gibi oluyor aynı. Kansızlıktan veya retina yırtılmasından korkuyorum ve doktora gitmem nereden baksanız 10 15 gün sürer, çok...
  14. Barney Stinson

Hangi kitapları okuyorsunuz

Michel De Montaigne Denemeler kitabıda güzeldir.
  15. Barney Stinson

Hangi kitapları okuyorsunuz

Selam arkadaşlar, kitap olarak neler okuyorsunuz? Önerileriniz nelerdir? Benim önerilerim: İskender Pala-Katre-i Matem Stefan Zweig- Satranç, Bir çöküşün öyküsü, Karmaşık Duygular Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan, Kuyucaklı Yusuf Madame Bovary Aklıma bunlar geldi Bu...
Top Bottom