Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

Alamazlar, eskisi gibi eve gelip evden eşya alıp gidemezler. Borcun kuruma aktarılır, faize biner, taksitle normal ödersin. Veya maaşının 4/1ine haciz koyup otomatik çekerler. Toplu ödemek istersen de kesinlikle kurumu arayıp indirim yaptır durumum yok diyerek.
  2. Beşiktaşlı Reyna

IPTV ÖNERİSİ ACİL GS-TS

Azure İPTV
  3. Beşiktaşlı Reyna

QR kod için yardım eder misiniz ?

Önerdiği önerdiğin qr sitesi var mı ücretsiz ?
  4. Beşiktaşlı Reyna

QR kod için yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü aklımda ona hediye hazırlarken video çekip o videoyu QR koda dönüştürmek istiyorum. Kodu okutunca videoyu izleyebilmesi için. Bunun için ücretsiz bir site var mı? Video yüklemem için hangi siteyi önerirsiniz ?
  5. Beşiktaşlı Reyna

Apple Ürünlerine Gelen Zam (Kızgın Surat)

Proje çizdiriyoruz umarım olumlu sonuçlanır halledicez iyi veya kötü yazıcam 1701455476 Al benden de o kadar sabah sabah haberi gördüm :D
  6. Beşiktaşlı Reyna

Vatan haini F***cü :D
  7. Beşiktaşlı Reyna

Selamın aleyküm. Dün iş çıkışı gidiyim yeni telefon alayım dedim yorgun olduğum için uyumak istedim yarın alırım dedim. Uyanınca bide kulaklık baktım Airpods 2.nesil 3bin liraydı onuda yarın sipariş vereyim bari ikisi telefon aldıktan sonra kalan para durumuna göre bakayım dedim. 35 bin olan...
  8. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Kankam yorumları okuyor musunz ? 1696316521 Haha atan arkadaşlarda neye atıyor anlamıyrum açıkcası :D Diyorum ki zaten bütçe ayırdım millet yorum okumadan yorum kasmak için yorum yapıyor :D
  9. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Teşekkür ediyorum konu başından beri fikirlerin ve arkadaşlara verdiğin cevaplar beni çok mutlu etti :)
  10. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Arkadaşlar konu diğer arabalar değil. Keyfi yapıyorum e36 F10 falan sürdüm zaten sırf proje olsun diye yapıyorum
  11. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Tanınmak ve bilinmek için evet güzel olur ve pr yapmış oluruz
  12. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Hocam 2 milyon gözden çıkardım zaten. Kartalında sadece kupayı kullanıcam geri ne varsa değişecek sadece motor mekanik için 1 milyon ayırdım belki o bile tutmaz ama 2 milyon kesin kenarda duracak proje için 1696063407 Sırf o kartal zevkini almak için yapıyorum zaten :D
  13. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Teşekkür ederim bu düşüncen beni duygulandırdı. Ama o kadar swap yapılmış bir araçta air ne kadar sağlıklı olur yüksek hızda patladığını düşünemiyorum taklaya gelirsek :D
  14. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Belediye dağıtmadığını biliyoruz canım. Hepsini düşünüp plan yapıyoruz nerden alabilirz parça nerden tedarik ederiz hepsini düşünüyoruz 1696058278 Hepsinin planını yaptım aslında motor mekanik olarak 500-600 bin arası tutuyor aksilik ve ters birşeyler çıkarsa diye motor mekanik için 1milyon...
  15. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Beyler selamın aleyküm Dede yadigarı kartal var bende 2jz takmayı düşünüyorum mantıklı değil ama keyfi önerileriniz var mı ?
  16. Beşiktaşlı Reyna

İnce hesaptan beklenmedik hata

17. Beşiktaşlı Reyna

Sıvı soğutma taktıktan sonra (geyik)

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 5600 ve rx6700 xt kullanıyorum işlemci fanı stock fandı. Başka bir forumdan sıvı soğutma kazandım indirim ile (800 TL civarı) taktıktan sonra odam ısınmaz oldu odada üşüyorum :D
  18. Beşiktaşlı Reyna

Kulağımı deldirdim sızlıyor

Tamam hocam çok teşekkür ediyorum 1680235548 Anlayan varmış kardeşim gördün mu
  19. Beşiktaşlı Reyna

Yok hocam şuan hiç bir şey kalmadı küpe olduğunu bile unuttum :D
  20. Beşiktaşlı Reyna

Hastaneye gitmeye de üşeniyorum bakalım durum neyi gösterir 1680069768 Üstüne yattım sanırım
Top Bottom