Arama sonuçları: *

1. Beyfendiiii6

Ufak bir ara..

Ne duygusala bağlamısim
  2. Beyfendiiii6

Gerçekte nasıl birisiniz?

Manga denizi, epik manga, tortuga, manga vadisi ve güncel manga var benim bildiğim
  3. Beyfendiiii6

Senin arka plandaki gibi olmasada evet göründü 1604577252 Manga tr de var
  4. Beyfendiiii6

Hem çok önemli biri hemde çok çok güçlü biri 1604537568 Manga tr de Türkçesi var. Genel olarak bitmesine rağmen Türkiye'de hala devam ediyor 1604537641 Ve demon slayeri sevdiysen şuan devam eden jujutsu kaisen e bir şans var
  5. Beyfendiiii6

Hayır ikiside değil. Ates tekniğini kullanıyordu sanırım. Tanjirou nun babasının bir yakını değil
  6. Beyfendiiii6

Hayır değil
  7. Beyfendiiii6

Değil ama birinin bir yakını. Tasarımına az baksan zaten çözebilirsin
  8. Beyfendiiii6

Tam olarak ikiside değil diyebiliriz
  9. Beyfendiiii6

Spoiler istiyor musun ?
  10. Beyfendiiii6

Demon slayerin aman aman bir özeliği olmamasına rağmen çok fazla ilgi topladı. Bu sebeple mangaka ve stüdyo aç gözlülük yapıp 3 sezona kadar taşıyabilir umarım yapmazlar. Bu arada resimde ki adam çok şaşıracagin kişi çıkacak.
  11. Beyfendiiii6

Arka planda ki karakter oradan. Daha animede görünmedi mangada var o yüzden okuduğunu sandım
  12. Beyfendiiii6

Polisiye + Mafya + Fantastik Evren 1604535824 Demon slayer mangasını okudun mu ?
  13. Beyfendiiii6

-Konuşkan - Boş durmayı sevmeyen (forumda eskiden bu kadar aktif olmamın sebebi budur) - Okumayı seven - Hırslı - Argo kelimeleri kullanmayı sevmeyen - Yaptığı işi ciddiye alan Biriyimdir
  14. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

One piece animesi timekiller ama mangasınin renkli halı Türkçe olarak çevrilmiş o yüzden onu okumak daha mantıklı. Ben seinenci olduğum için shounen pek sevmiyorum
  15. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

Evet logh ve Evangelion var
  16. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

Yani küçük yaştan beri ingilizce ye hakim olduğum için sıkıntı yaşamadım. Bana göre orta seviye bilmen yeter 1603548166 En kötü animelerden biri. Tamamen zaman kaybı
  17. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

Manga okur musun ?
  18. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

İngilizce olarak tachiyomi den okuyorum. Logha bakmanı öneririm 1603496046 samurai champloo
  19. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

İppo, hxh ve fmab bakmanı tavsiye ederim
  20. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

🤢🤮 1603481272 Aksiyon istedin sanırım ttgl bakabilirsin sonlara doğru çok çok iyi anime olmaya başlıyor ve filmlerin kusursuz
Top Bottom